Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Düşüncen yaptığın iş Mmomt2 İçin İyi Doğru karar
Nedenmi
Siz Mmomt2 markete istediğimiz edite istediğimiz efsunu getirtme şansımız olmasaydı
Mmomt2 oyuncularından GERÇEK PARAYLA ÜSTELİK o kadar afedersınız kazıkki Kazıgı geçtim GÜVENİLİR DEĞİL ARKADAŞ ALTINI BASA BASA SÖYLÜYORUM.
200 yollarsın verirmi vermezmi belli değil
Şimdi siz siteye istediğimiz edite istediğimiz efsunu getirebilcez bu ne demek
Mmomt2 oyuncularından güvensizlik nedeniyle almak yerine eskıden var olan şeyi şimdide aktif etmeniz
Daha güvenilir olur Diğil 25 Tl 100 Tlde Olsa Alırız paramız boşa gitmez içimiz rahat olur
Bence istediğimiz edite istediğimiz efsunu getirmek SONUNA KADAR DOĞRU
ben İstediğimi edite istediğim efsunu getiremiyorum die oyundan eskı edite sahip olandan kazık bi fiyata eski edit alıp Mmomt2 oynamak zorunda değilim
Mmomt2 market varsa İSTEDİĞİNİZ FİYATA İSTEDİĞİNİZ HER TÜRLÜ EDİTİ SATIN ARKADAŞ.
gerçekten beklıyoruz
yanlız bi önerim
var
Beyaz altın bilezik alıcaklara yada hpli kalkan abanoz onların FİYATINI ARTIRIN 25 den vermeyin pahalı verin
Parası olan alır zaten
İnanın bana çok insan OYUN BAŞLAR
Nedenmi
Siz Mmomt2 markete istediğimiz edite istediğimiz efsunu getirtme şansımız olmasaydı
Mmomt2 oyuncularından GERÇEK PARAYLA ÜSTELİK o kadar afedersınız kazıkki Kazıgı geçtim GÜVENİLİR DEĞİL ARKADAŞ ALTINI BASA BASA SÖYLÜYORUM.
200 yollarsın verirmi vermezmi belli değil
Şimdi siz siteye istediğimiz edite istediğimiz efsunu getirebilcez bu ne demek
Mmomt2 oyuncularından güvensizlik nedeniyle almak yerine eskıden var olan şeyi şimdide aktif etmeniz
Daha güvenilir olur Diğil 25 Tl 100 Tlde Olsa Alırız paramız boşa gitmez içimiz rahat olur
Bence istediğimiz edite istediğimiz efsunu getirmek SONUNA KADAR DOĞRU
ben İstediğimi edite istediğim efsunu getiremiyorum die oyundan eskı edite sahip olandan kazık bi fiyata eski edit alıp Mmomt2 oynamak zorunda değilim
Mmomt2 market varsa İSTEDİĞİNİZ FİYATA İSTEDİĞİNİZ HER TÜRLÜ EDİTİ SATIN ARKADAŞ.
gerçekten beklıyoruz
yanlız bi önerim
var
Beyaz altın bilezik alıcaklara yada hpli kalkan abanoz onların FİYATINI ARTIRIN 25 den vermeyin pahalı verin
Parası olan alır zaten
İnanın bana çok insan OYUN BAŞLAR

Dikkat Etmeniz Gereken Unsurlar
Bu bölüm sadece pazar alanı.
....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...