bList 1
bList
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Casper Nirvana / Windows Boot Manager

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ranger69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Arkadaşlar ben windows 8 kullanıyordum laptopa tüm dosyaları sil dedim %37 iken elektrikler gitti daha pcyi açamaz oldum bios ayarlarından en son w7 atmak için uefi'yi kapattım açamıyorum daha laptopu Boot Manager ve disk sürücüsü var disk sürücüsünü seçiyorum w7 cdsi takıp gene ekran gitmiyor esc basıyorum gene gitmiyor ne yapacam nasıl düzeltebilirim bunu laptop elimde patlamasın alalı fazla olmadı biosu açamıyorum tuşlar ile yada tuşunu bilmiyorum f2 yazıyor nette f2 ile hiçbirşey açılmıyor ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bu sorunu ???

Hatayı casper almakla yapmışsın gelmiş gecmiş en kalitesiz bilgisayar toplayan marka tamamen fiyasko urunler ama milletimiz pc den anlamadıgı ıcın turkiyede yok satıyor neyse sorununa gelince çözüm garantide o da yoksa saglam bilgisayarcıya git donanımsal sorun elektirik gittigi anda kısa devre yapmış icindeki donanımlar rahmetli olmuş olabilir garantisi varsa sorun olmaz ama seni 20 gün bekletebilirler masaüstü olsaydı sorunun sana daha net bir dille soyleyebilirdim en iyisi garantiye postala

Hatayı casper almakla yapmışsın gelmiş gecmiş en kalitesiz bilgisayar toplayan marka tamamen fiyasko urunler ama milletimiz pc den anlamadıgı ıcın turkiyede yok satıyor neyse sorununa gelince çözüm garantide o da yoksa saglam bilgisayarcıya git donanımsal sorun elektirik gittigi anda kısa devre yapmış icindeki donanımlar rahmetli olmuş olabilir garantisi varsa sorun olmaz ama seni 20 gün bekletebilirler masaüstü olsaydı sorunun sana daha net bir dille soyleyebilirdim en iyisi garantiye postala

garantiden çıktı içindeki harddiski masaüstüne bağlayıp biçimlendirdim şuanda işletim sistemi bulunmuyor harddiskte uefiyi kapatmadan önce seçenekler vardı gene sıfırla gibi vs uefiyi kapattım orayı geçmiyor .-. harddiski masaüstüne bağlayıp w8 kurmayı deniyicem

Şu elektrik kesilmesi yuzunden birgün benimde başima gelecek.Ama rere123 e katiliyorum.sistemin kiytirik parçalardan oluşmasa bu kadar çabuk seni yari yolda birakmazdi.tabi bu senin suçun değil o firmanin suçu.BIOS u delete kullanarak açmayi dene.Kasa olsa BIOS pilini cikar tak dicem.
Eğer HDD yi farkli sekillerde deniyince değisiklikler oluyorsa HDD mefta olabilir.Birisinden odunc HDD alip dene olmazsa PC ciye gotur..:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri