noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni SHARK BOT gel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciko44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ciko44

Level 5
TM Üye
Konular
208
Reaksiyon Skoru
46
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
112
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

M2 SharkBot v4.2 -% 100 Arkaplan
D4.Ny By

[Resim: unfairgamersfishbotshar.gif]

Tam otomatik ve arka planda çalışan!
renk tonları gibi açar balık ve Damlama gereksiz öğeleri
slot kullanımını gerektirmez
Güncelleme 15 Haziran 2010!

Burada SharkBot dördüncü sürümü arka planda% 100, balıkçılık için bot işliyor! Bu, diğer Metin rağmen güvenli bir şekilde balık devam edebilirsiniz minimize yaparken güvenle bilgisayarınızda kullanabileceğiniz anlamına gelir! Kırpmak
Yemler otomatik envanter önceden göre seçilir: Küçük Balık> Worms> Pasta
Yani herhangi bir yuvaya söndürüldü olmayın. Son sürümü, bir işlev indrodotta envanter doldurmak için tehdit renkleri atmak mümkün be. kaynak 4,0 arasında da çöküyor azaltmak için optimize edilmiştir.

Bot hem 32bit ve 64-bit sistemlerde sorunsuz olursa olsun, işletim sistemi sürümü kullanılabilir.

Burada bot (form ana ekran) geçerli:
[Resim: 2n86lo9.png]

start içeriğini ayıklayın. Klasör açmak Metin2 içine RAR, enjektör (. Exe açık) ve sonra enjekte basın! Bunu. Dll dosyaları kaldırılana DEĞİLDİR hatırlıyorum!

yağmacı
[Resim: 243q2zb.png]

bulunmazsa ne zaman yeni bir enjektör yeniden yapılandırma config.xml dosyasını düzenlemeniz gerekir gerekiyorsa, bu gerekli beri olmamalı porcesso \ 's enjektör pencerenin adıyla bir arama yapar.

Dosyalar gerekli:
[Resim: vn16af.png]

renk tonları damla Eklendi!

Özellikler:
~ Otomatik Balıkçılık
Otomatik ~ Choice yem
Ölüm ~ Açılış
~ Drop renk
~ Delay özelleştirilebilir

Önceden yem:
1) Küçük Balık
2) Worms
3) Yapıştır

BOT görevler sohbet görüntülenen onay gibi:
[Resim: activated.png]

Süre BOT OFF olarak onay:
[Resim: deactivate.png]

Gelecekteki sürümleri:
~ Yetenek) [Resim: thumbsup.gif] küçük balıklar dahil otomatik modda (yemler her türlü kullanımı
~ Yetenek otomatik balık açmak için [Resim: thumbsup.gif]
~ Yetenek istenmeyen nesnelerin [Image yerde imha etme: thumbsup.gif]
~ Araba Sohbet
~ AutoRelogin
~ ...

Kredi:
~ D4.Ny
Konuklar mesajlar bağlantıları göremiyorum. Lütfen foruma burada veya buradan giriş bağlantıları görmek için tıklatarak kayıt olun.

ChangeLog:
yağmacı

Balıkçılık arka planda, sadece solucanlar desteklenen sadece yemler bazı pozisyonlar desteklenen

SharkBot v1.1
Balıkçılık arka planda, sadece solucanlar desteklenen sadece birkaç yerde yem, olasılık gecikme ayarlamak için destek

SharkBot v1.5

Balıkçılık arka planda, yem tüm türlerini destekler, Supportatol \ 'tüm envanter, olasılık gecikme belirlemek için, bildirim bot / Fixati önemli hata işletim durdurma

SharkBot v2.0

Balıkçılık arka planda, yem tüm türlerini destekler, Supportatol \ 'tüm envanter, olasılık gecikme belirlemek için, bildirim bot / balık, balık lokma diğerleri Geliştirilmiş konsol oldu hata Sabit otomatik açma fonksiyonu durdurma Eklendi ek denetimler

SharkBot v2.1

Balıkçılık arka planda, yem tüm türlerini destekler, Supportatol \ 'tüm envanter, olasılık gecikme belirlemek için, bildirim bot /, taze balıkları, balıkçı oldu hata Sabit otomatik açma fonksiyonu durdurma zaman ısırık diğerleri, Geliştirilmiş , daha fazla kontrol, kesilmiş iplik ve yürütme hızını artırır ekledi konsolları

SharkBot v2.5
:ka19:
Balıkçılık arka planda, yem tüm türlerini destekler, Supportatol \ 'tüm envanter, olasılık gecikme belirlemek için, bildirim bot /, taze balıkları, balıkçı oldu hata Sabit otomatik açma fonksiyonu durdurma zaman ısırık diğerleri, Geliştirilmiş , daha iyi güvenilirlik için daha fazla kontrol, kesilmiş iplik ve manuel, System \ 'enjektör içinde multiaddress sistem metin2 Highliting süreci (sendikasyon) seçmek için yürütme, New enjektör hızını artırmak ekledi konsolları

SharkBot v3.0
Tıkırtı konu dışı içeriğini göstermek için
Kontroller:
start = Başlat bot
stop = botlara Durdur
setdelay = ne varil (milisaniye) sonra toplamak define sağlar
config = isteyip istemediğinizi balık (seçmenize olanak verir her 60s)
Kodu yeniden yazılmış ve çok sayıda hata düzeltme ile optimize edilmiştir.
İndir Eski Sürüm (3.0): Konuklar mesajları bağlantıları göremiyorum. Lütfen foruma burada veya buradan giriş bağlantıları görmek için tıklatarak kayıt olun.

Ben sürecine "metin2client.bin" enjekte gittiğimi hatırlıyorum
Windows Vista veya Windows 7 kullanıcıları Yönetici olarak bot çalıştırmanız gerekir!

İndirme: (48.95kb)

balıkçılık İyi!
Alıntıdır izin alınmıştır lütfen (Ç)alıntı yapmayın:l03:

İçinde virüsten başka bişey yok cnm :)

Yok deme senden çok lisanslı kaspersky programıma güveniyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri