Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Windows XP Professional SP3 (ORIJINAL CD) (FULL) / LISANSLI (TÜRKÇE)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AgentWalter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Program Bilgisi
Version: XP Professional SP3 (ORIJINAL CD)
Boyut: 537 MB
Dil: TÜRKÇE
Sunucu: Rapidshare.com
Durum: -Yüklendi-
Windows XP Professional SP3 -32 BIT (ORIJINAL CD) -- WINDOWS XP ARTIK DAHA GÜNCEL,SORUNSUZ VE HIZLI
123.gif

GENEL AÇIKLAMA
01 - Windows XP Professional SP3 tum partlarini indirdim simdi ne yapmaliyim ?
-Indirdiginiz tum dosyalari bir klasor icerisinde toplayiniz.
Sonra herhangi bir dosyayi sag tiklayip Winrar programini kullanarak Dosyalari Cikart (Extract to) secenegini secerek cikartiniz.
a) - Cikan dosyalari nasil cd ye yazdiririm ?
-Rardan cikartiginizda 3 adet dosya cikacaktir bu dosyalardan sadece XP_PRO_SP3_.._VL.iso dosyasini cd ye yazdiracaksiniz bunun icin nero programini kullanabilirsiniz.
--eski nero versiyonlarinda : Kalibi diske yazdir seceneginden
--nero 7 versiyonunda : üst seceneklerdeki basliklardan Yedekleme (BACKUP) secin
en sonda Diske Goruntu Yazdirin (Burn Image to Disc) secenegi vardir ona tiklayin ve XP_PRO_SP3_.._VL.iso dosyasini gösterip CD ye yazdirin.
--nero 8 versiyonunda : üst seceneklerdeki basliklardan Yedekle secin
en sonda Diski Kopyala secenegi vardir ona tiklayin.Gelen ekrandan Disk Kalibi veya Kayitli Tasari yi tiklayin
XP_PRO_SP3_.._VL.iso dosyasini gösterip CD ye yazdirin.
b) - CD ye yazdırdım simdi ne yapmaliyim ?
Simdi yazdirdiginiz CD den XP yi kurabilirsiniz..

02 - Windows XP Professional SP3 isletim sisteminin kurulumda CD-KEY istiyor ne yapmaliyim?
Indirdiginiz partlarda mevcut olan CD-KEY lerden birini giriniz.HEPSI DENENMISTIR. ( 8 ADET LISANSLI KEY )
NOT: Eger kendinize ait orijinal CD-KEY iniz varsa onuda kullanabilirsiniz.Yoksa sorun etmeyin verilen anahtarlarla orijinal bir xp ye kavusursunuz. Yada google'dan keyler bulabilirsiniz

Windows XP Professional SP3 (ORIJINAL CD) (FULL) / LISANSLI (TÜRKÇE)
swqwra.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri