Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Güzel Basarılar Dilerim
Kardesım
Kardesım
Arkadaşım apo444 files ının game versiyonu düşük FreeBSD 7 den yukarısında çalışmıyor 2 gün uğraştım bütün lib hatalarını ve mysql hatalarını çözdüm ancakapo444 v3 den 1 tane farkını söyleyene + rep![]()
oyun versiyonu eski (2098 altinda bir versiyon) olduğu için FreeBSD 8 yada 9 sürümünde "PROT_EXEC|PROT_WRITE failed." hatası alırsın .
Oyunu çalıştırayım dersen FreeBSD 7x çalıştıran vps bulman gerek oda çok zor şu an.Ama evde oynarım kurup hamachi yaparım diyosan hiç sorun yok git
FreeBSD 7.2 kur sanal makineye güle güle oyna.
Teşekkürler.Güzel Basarılar Dilerim
Kardesım
Ağzına sağlık kardeşim.Arkadaşım apo444 files ının game versiyonu düşük FreeBSD 7 den yukarısında çalışmıyor 2 gün uğraştım bütün lib hatalarını ve mysql hatalarını çözdüm ancak
oyun versiyonu eski (2098 altinda bir versiyon) olduğu için FreeBSD 8 yada 9 sürümünde "PROT_EXEC|PROT_WRITE failed." hatası alırsın .
Oyunu çalıştırayım dersen FreeBSD 7x çalıştıran vps bulman gerek oda çok zor şu an.Ama evde oynarım kurup hamachi yaparım diyosan hiç sorun yok git
FreeBSD 7.2 kur sanal makineye güle güle oyna.
Çok pahalıya satmıyorum , 35 TL'ye kurulumunu yaparım kardeşim sorunsuz oynarsın oynunu.Bnm servere kurabılırmısın ucretsiz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)