InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

[Proje]VSbot EKRAN BOTUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vahitserifsaglam1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 922

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

emeğine sağlık ama botlar gerçekten berbat kapatamıyosun mouse tamamen iptal oluyo çekip kapatmak istesen olmuyo ctr+f4 yapıyon bot kapanıyo görünüyo ama hala devam ediyo mouse iptal...
O amatör programlarda geçerli--Mouse iptal olması ekran botu olmasından dolayı--benim botumda esc ye basınca kapanıyor
o botu indirip yine kodları görebiliyoruz:D
O decompilerler düşük boyutlu projelerde işe yarıyor.Benim projem de işe yaramıyor test ettim kodlar şifreli oluyor.

O amatör programlarda geçerli--Mouse iptal olması ekran botu olmasından dolayı--benim botumda esc ye basınca kapanıyor

O decompilerler düşük boyutlu projelerde işe yarıyor.Benim projem de işe yaramıyor test ettim kodlar şifreli oluyor.
Hadi hayırlısı kolay gelsin ne diyim .d

ellerine sağlık akrdeşim helal olsun sen paylaşşmasan biz daha ekran botu nasıl bişe onu bile bilmiyorduk :)

Ama bu auto script botlarında ban risli biraz yüksek geçen arkadaşa pala botu verdim ban aldı .d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri