Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Mars ve Jüpiter Tamam? Ama ya Destan?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakar52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İki sunucunun da efsun özellikleri aynı sadece piyasa farklılıkları var onlarda zamanla yerine oturur

Arkadaşlar ben ss'de itemleri gösteren kişiyim. Birleşmeden sonra tanıştığım bir arkadaş beni yönlendirdi buraya.

3 yıldır Destanda oynayan biri olarak şunu söylüyorum gösterdiğim itemler kadar iyi item server'da yoktur. Bu ne demek oluyor; piyasa korkunç değil. Hala mücadele var.
Örneğin 3 yıl boyunda 2 adet abanozum serverda tekti. 4-15 li abanoz ve 3-15/10yarı lı abanoz. 4-15liyi sattım ve diğer abanozumu kullanıyordum. Server birleşiminden sonra dışardan 3 tane daha bu abanozdan geldi.

Efsun yapması en zor serverda oynuyorduk ve ilk olarak benim itemleri görmeniz serverin yanlış anlaşılmasına sebebiyet vermesin. 3 yıllık zorlamayla toparlanmış bir chardır. Hiçbirşey kolay değil, içiniz ferah olsun.

Tek üzüntüm jüpiter ve marsın birleşmesinde Jüpiterden gelenlerin haksızlığa uğraması oldu.

İyi oyunlar...

Arkadaşım iyi güzel diyosun sizdede zordur belki efsun oranları ona lafım yok ama Kaskında 20 suraya 15 ninjaya karsı güclü efsunu var . Bizde böyle bişey yoktu sadece 6 7 . efsunlara gelebiliyodu .

2 sene önce marsda oynuyordum marslı oyuncularda yeterince iyi bence haymanalii cyprsq filan çok iyi oyunculardır. Ve fenererdem krdşm benm bildigim kask a da sura savaşçı ninja şaman güç geliyo ilk.5. Efsuna. Bende başlamayı düşünüyorum. Ne yazıkki carım yok şuan jupiterdeki carımda calınmış ama 0 dan başlıcam mmomt2 nin her serverinde oynadım koşullar ne olursa olsun da oynarım juventa da ne güzel yzmış 3 senelik emek die emegin karşılıgını aliyosun kardeşim başarıların devamını dilerim.

Arkadaşlar her konunuz iyi güzel ama jüpiterden gelenler için bir kayoıp yok bence tüm savunmaları 100/130 olması ımkansız yeterki hesaplamasını bilin jüpiterden gelenlerin tek bir sıkıntı var oda paraları olmaması çünkü geldiklerinde efsun atmakla için ugrasıcaklar ugrasmaları dert degil ama yeterince T depolarının olmamalrı ben gözlemledıgım tek bir sey var jüpiterin en kötü dizilmiş karekteri savunma olarak destandan gelenlerin en iyilerine bedel diye dusunuyorum neden dıyecek olursanız siz 5 efsunlarda karekterlere savunma ararsınız jüpiter 6-7 efsunlarda mantıklıca dusunmek gerekırse bir kişi 2 item takviyesi ile su anki sv durumunda en üst düzeye gelicektir zaten ben 3,5-4 yıllık mmomt2 de oynuyorum ve burada gecen efsunlar eklenmiş efsunlardan gecer ilk efsunlar ne kadar iyi olursa olsun 6-7 efsunlar olmadan pek randıman olmuycaktır bir deri çizme birde kask çok sey degiştirmiyor ve savları gözlemlıyorum deriye kalan 6 parça var o 6 parcanın efsunları çok önemli genel olarak uzun lafın kısası bence sv lerin birleşmesi güzel oldu oyunun tadı açısından ama tek bir sey var Jüpiterden gelen playerlerın T ıhtıyaclarının kapatılması lazım kı onlar da bu sv lere orantı saglasınlar benım fıkrım bu yönde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri