bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sevenler kavuştu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan des_des3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 253

des_des3

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
641
Reaksiyon Skoru
148
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
170
MmoLira
-351
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 Haziran 2010, Pazar

Tarih 19 Haziran 2010... Lig biteli haftalar olmuş, sezonun başlamasına aylar var, ama Beşiktaşlılar yine iş başında... Tribünlerde 21 bin Kara Kartal ve İnönü'nün çimlerinde bir dünya yıldızı var...

fft1mm1043480.jpg

Quaresma 7 numaralı Siyah-Beyaz formasıyla İnönü Stadı’na çıktı, Beşiktaşlılar çıldırdı. Dolmabahçe’de tam bir şölen vardı. Q7 yeşil sahada, 21 bin taraftar tribünde şov yaptı...

Abarttığımız düşünülmesin, Türkiye Türkiye olalı böyle bir imza töreni görmedi. Dolmabahçe kelimenin tam anlamıyla mahşer yeri gibiydi. Q7 imzayı attığı anda, İnönü’den Türkiye’ye Quaresma sesleri yükseldi.

Yıldırım Demirören’in yüzü aylar sonra gülüyordu. Başkan, Q7’yi taraftarın huzuruna sunarken, az ama öz konuştu: Taraftar istedi, camia istedi, hoca istedi, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük transferi işte burada...

“Bir gün herkes Beşiktaşlı olmasın, bırakın, o ayrıcalık bizde kalsın” şapkasıyla podyuma çıkan Quaresma, tezahüratlar nedeniyle hayran hayran tribünleri izledi. Süperstarın ilk sözleri ise şehitlerimiz içindi...

“En sonunda formamı atabildiğim bir taraftarın takımına geldim. Son kararımı vermemde bu taraftar çok etkili oldu” diyen Quaresma’nın son sözleri ise İnönü’yü çılgına çevirdi: “Şampiyonluk için gerekirse kanımı bile akıtacağım...”

Sonunda aşıklar buluştu, sevenler kavuştu. Beşiktaş’ın dünya yıldızı Ricardo Quaresma, dün İnönü Stadı’nda taraftarlarının önünde imza şov yaptı. Yaklaşık 21 bin taraftar önünde gerçekleştirilen imza töreni büyük bir şölene sahne oldu. Q7, İnönü Stadı’na adım atar atmaz önce soyunma odasını görmek istedi. Yöneticilerle birlikte soyunma odalarını ve stadı dolaşan Portekizli’nin sonraki durağı yeşil sahaydı. Meşaleler ve alkışlar arasında sahaya adımını atan Ricardo Quaresma, takım arkadaşı Rıdvan Şimşek’ten 7 numaralı formayı devraldı, genç futbolcuya 77 numaralı formayı verdi. Portekizli’yle birlikte Başkan Yıldırım Demirören, özel sahnedeki yerini aldı ve şöyle konuştu: Sizler istediniz, bizler gerçekleştirdik. Türkiye’nin en büyük transferini gerçekleştirdik. Hayırlı olsun...

‘Şampiyonluk için ter dökeceğim’
Ricardo Quaresma ise önce taraftarlara üçlü çektirdi, sonra açıklamalarını yaptı. Portekizli yıldız, sık sık tezahüratlarla bölünen konuşmasında, “Hayatımın en mutlu günü. Sonunda formamı taraftarlarına attığım bir takıma transfer oldum. Beşiktaş’ı seçerken tarihi, taraftarları ve Başkan ile yöneticilerinin ilgisi nedeniyle seçtim. Avrupa’dan çok teklif olmasına rağmen Beşiktaş’ı seçip, doğru bir tercih yaptım. Şampiyon olmak için sahada kanımı bile akıtacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte iyi bir ekip olacağız ve şampiyonluğa ulaşacağız. Taraftarlarımızın bu desteğine kupayla yanıt vereceğiz” diye konuştu. Daha sonra ise topla şov yapan Q7, ayağında sektirdiği topları tribünlere gönderdi. Formasını minik bir taraftara hediye eden Portekizli süperstar yine küçük bir Beşiktaşlı’yı kucağına alıp uzun süre sevdi.

Yolu kapattılar!
Q7 transferiyle iyice coşan Beşiktaşlı futbolseverler, dün Beşiktaş’ta trafiği kestiler. Arabalarıyla yolu kapatan Siyah-Beyazlı futbolseverler, Beşiktaş ve Ricardo Quaresma lehine tezahüratlarda bulundular, şarkılar söylediler. Kalabalık grup, polisin yaptığı uyarılar sonrasında yolu trafiğe açtı.

Turp gibi çıktı
Kara Kartal’ın dünya yıldızı Quaresma için gün erken başladı. Sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’ne giden Portekizli yıldız, bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Yapılan tüm testlerde sağlıklı olduğu tespit edilen ve herhangi bir sakatlığı bulunmayan yıldız oyuncu, daha sonra bir alışveriş merkezinde alışveriş yaptı.

Taraftardan inciler
- Quaresma 7.5 lira, hem oynasın, hem oynatsın. Soldan Q7 soldan, seviyoruz seni candan...
- Quaresma şov yapsana, yapsana... Beğenmezsek almayız!
- Portekiz’de doğdu, Beşiktaşlı oldu, trivela yapsana, Ricardo Quaresma...
- Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Yönetim Irak’a otobüs kaldır!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri