InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Zırhlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

exp yüzüklerinin gitmesi serverin ekonomisini çökertti resmen item satamıyoruz, item alamıyoruz saçmalık resmen

Bence mıllete hırsız dıyecegıne sende gıt para kasmanın yollarını ara sımdı sana guzel bır konu hazırlayacagım dikkatle bakarsın oyun bence cok super oldu hem sv kalkınması acısından hemde 1 gunde veya 1 haftada yapılan ıtem oranının daha uzun surede edılmesı için en guzel yontemı oyunun su an zorlasmıs olması yapılacak paranın zor olması hem sv yı kalkındırır hemde bos laf eden sayısını azaltır bence dogru yaklasım :D

benim para kasmaya ihtiyacım mı var serdal bendeki itemler bana yeter ama sana yetmiyor ki bazılarını soyuyorsun :)

Evet acdıgın konuda da görülüyor itemlerın yetıyor madem de hala neden mılletı kıskanıyor cekemıyor bırde ıftıra atmaya calısıyorsun güleyim az yav ihtiyacım var dı iyi olacak :m08:

Samana bısı dıyen yok o duzeltılsın tabı ama +0ken %30-20 mı neyse ıste o bır olmasın dıyorum Turk lafı ıste her yere cekılır :D o bu degıl Cem kankı sen ne zaman para kastın sdfgyufdwqlkhgfew

Nyse yonetıcıler sız msqlsz snrm.s.sss.s

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri