Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Pointblank yardım... !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mealih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cümleten merhaba arkadaşlar ben PointBlank'ı 1ay önce sorunsuz bir şekilde oynuyordum fakat şu son 1-2 haftadır pointblank e sorunsuz giriyorum fakat bir oyuna başladıktan 2-3 dakika sonra hata vermeden direk kapanıyor.. Hiç hile fln kullanmadım temizim =) pointblanki sildim ve tekrar yükledim fakat sorun hala düzelmedi ekran kartı güncelleyim dedim yaptım e zaten güncelmiş napabilirim yardımm .. !!

Point Blank Oyun Direk Hiç Hata Vermeden Kapanıyor.! [ÇÖZÜM]

Merhaba arkadaşlar,

Sizler bu hatayı alıyorsanız alttaki adımları uygulayınız.Format atasnız dahi düzelmeyen sorundur.Format atmadan düzelticek bir yöntem vardır :

Denetim Masası>Programlar>Programlar ve Özellikler 'den Winrar ı bulup sisteminizden kaldırın.
Winrar'ın işini gören extra bir program varsa onu kaldırın. Yani bilgisayarınız Winrar dosyalarını açamasın. 2-3Dk öncesine girmezken bunu yaparsanız girer. Ve Winrar'ı kurmayın.Ama yinede kurun Winrar uzantılı dosyalar herzaman karşınıza çıkacaktır , Winrar veya tarzı programlar Sisteminizde yoksa İndirdiğiniz çoğu oyun,program,resim,video gibi içerikleri açamazsınız.

Tek cevabı böyledir Teşekkürler.

Point Blank hata vermeden kapanıyor çözümü!

Arkadaşlar bu konuda çok çeşit sorun yaşanıyor.Bende de hile kullandığım için açılıp 4-5 saniye sonra kapanıyordu(hileyi silsem bile). Ben şu şekilde çözdüm:
Bilgisayar>C>Program Files>Nfinity Games>Point Blank içindeki BC.log dosyasını silin; Sorun çözülecektir.

http://www.turkmmo.com/point-blank/1744827-point-blank-hata-vermeden-kapaniyor-cozum.html

Umarım işinize yarar, kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri