Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyun içini editlenmiş şekilde yazdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan regaip58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 306
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

- NPC ORTA
- 70 Başlangıç - 99 bitiş
- Dönüşümler Tek
- Droplar 750
- Moblardan item düşürümü TR ile birebir aynı olacak
- 80 levle silahlarına ( triton ruhsuz vs) + basarken +5 den sonra Ruh taşı istiyecek +5 den öncesi yakmıyacak +5 den sonrası yakacak ( npc de ruh taşı olmayacak kendileri metin lerden düşürecek)
- Mavi çelik gibi zırhlara yani 80 level zıhlarında + basmalar +4 den sonra tr deki sistemle aynı itemleri isteyecek
- Ox event felan herşey sorunsuz olacak
- NPCLER HİZALANMIŞ DÜZENLİ OLACAK
- Öğretmenlerde skiller p olarak verilecek yaşlı kadından her levelde sıfırlama yaptırılacak
- BAKIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM KESİNLİKLE SAÇMA MAPLAR OLMUYACAK -Zombi vs gibi SADECE WS ARENASI OLACAK-
- 70 level yapmak için bi sandık olacak - sandığa tıkladıgında 70 levle olacak Şebnem özellikleri karaktere eklenmiş olacka (bug nedeniyle)
- evcil hayvan sistemi OLMUYACAK! - Kostümler Nesne market ( site ) de satılacak
- Com site tasarımı güzel userlerin hoşuna gideceği bi tasarım destem talebi menüsü -
- Oyun içinde f5 tuşuna efsun botu eklenecek
- putty scripti sorunsuz ve mükemmel olacak
- Oyun Tek pack olacak - pack boyutu 90 mb geçmiyecek packi siteden indirip direk giriş exeden girecekler Mini patch eklenti patch ws gibi şeyler kesinlikle olmayacak

Lütfen bana size şu filesi kuralım beğenmediğiniz özellikleri kaldıralım ekleyelim cart curt vs. gibi şeylere gelmeyin sadece bu özelliklerin hazır olduğu bi serveri çıkartıp çıkartamayacığınızı söyleyin miktarı bana özelden mesaj atmanız yeterli

SUNUCU 2 GB !

- NPC ORTA
- 70 Başlangıç - 99 bitiş
- Dönüşümler Tek
- Droplar 750
- Moblardan item düşürümü TR ile birebir aynı olacak
- 80 levle silahlarına ( triton ruhsuz vs) + basarken +5 den sonra Ruh taşı istiyecek +5 den öncesi yakmıyacak +5 den sonrası yakacak ( npc de ruh taşı olmayacak kendileri metin lerden düşürecek)
- Mavi çelik gibi zırhlara yani 80 level zıhlarında + basmalar +4 den sonra tr deki sistemle aynı itemleri isteyecek
- Ox event felan herşey sorunsuz olacak
- NPCLER HİZALANMIŞ DÜZENLİ OLACAK
- Öğretmenlerde skiller p olarak verilecek yaşlı kadından her levelde sıfırlama yaptırılacak
- BAKIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM KESİNLİKLE SAÇMA MAPLAR OLMUYACAK -Zombi vs gibi SADECE WS ARENASI OLACAK-
- 70 level yapmak için bi sandık olacak - sandığa tıkladıgında 70 levle olacak Şebnem özellikleri karaktere eklenmiş olacka (bug nedeniyle)
- evcil hayvan sistemi OLMUYACAK! - Kostümler Nesne market ( site ) de satılacak
- Com site tasarımı güzel userlerin hoşuna gideceği bi tasarım destem talebi menüsü -
- Oyun içinde f5 tuşuna efsun botu eklenecek
- putty scripti sorunsuz ve mükemmel olacak
- Oyun Tek pack olacak - pack boyutu 90 mb geçmiyecek packi siteden indirip direk giriş exeden girecekler Mini patch eklenti patch ws gibi şeyler kesinlikle olmayacak

Lütfen bana size şu filesi kuralım beğenmediğiniz özellikleri kaldıralım ekleyelim cart curt vs. gibi şeylere gelmeyin sadece bu özelliklerin hazır olduğu bi serveri çıkartıp çıkartamayacığınızı söyleyin miktarı bana özelden mesaj atmanız yeterli

SUNUCU 2 GB !

1GB Metin2 Sunucusu + Autopack : 30TL 13.08.2013 Tarihine Özel Kampanya Stok 5 Adet.
Tanıtım Konusu : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...islemci-kalitesiyle-metin2sunuculari-com.html
Çağrı Hattı : Dilerseniz Özel Mesajda Telefon Numaranızı Bırakın Arayalım.

Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.

Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :

Konunuzu örnek şablona göre açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri