farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Host Nedir ? Hosting Nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzhane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 407

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[h=1]Host Nedir ? Hosting Nedir ?[/h]

Host dediğimiz şey dosyaları,belgeleri ve benzeri şeyleri barındırmaya yarar.Zaten sözlüğü açıp sözlük anlamına baktığımızda da sözlük anlamı barındırmaktır.Hostlar internette dosyaları barındırmaya yarar.Tüm sitelerin bir hostu vardır.Bu hostlarda internet sitelerinin dosyaları barınır.İnternette erişime açık tüm internet sitelerinin dosyaları bir hostun içinde bulunur.Hostu olmayan bir internet sitesi düşünülemez.Hostunuzdan yayınladığınız dosyalara ziyaretçileriniz ulaşabilir ve o dosyaları indirebilir veya görebilir.Ayrıca bu hostlarda serverlar üzerinde barınır.Bu server dediğimiz ana bilgisayarlar sürekli açıktır ve kapanmaz.Kapandığı zaman hostunuza ve dolayısıyla internet sitenize erişim kapanır.Hosting hizmeti veren bir çok firma vardır.Genelde hosting fiyatları 20-30 tl arasındadır.Fakat bu özelliğine göre değişir.Bazen bu fiyatlar 500-600 dolarlara kadar da çıkabilmektedir.Ancak ortalama bir web sitesi için 20-30 liralık bir host yeterli olacaktır.Hosting fiyatlarıyla ilgili gelecek makalemde çok daha fazla ayrıntı vereceğim.Ayrıca bu hostların bağlantı hızı da çok yüksek olmalıdır ki sitenizi ziyaret eden kişiler çabucak açabilsin.Bu yüzden kaliteli hosting için 5-10 liradan host satan firmalardan host almayınız.Daha sonra mağdur olursunuz.

Makalemizi burada noktalıyorum.Açıkçası biraz üstün körü geçtim çünkü çok fazla vaktim yoktu.Ancak gelecek zamanlarda çok derinlemesine bir makale yazıp sizlere en ufak ayrıntısına dek anlatacağım.Bizi takip etmeye devam edin.Hergün güncellenen ve özgün içeriğimizle karşınızda olacağız.

Not: Yazı bizzat benim tarafımdan yazılmıştır. Turkmmo haricinde paylaşılması yasaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri