özcan110r :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreurluo7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreurluo7

Level 1
Konular
28
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
53
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam mmomt2 ailesi selam özcan kardesim.
yaklaşık 2 hafta önce ailevi kelime ban yedim ve tmm özür dilerim deemk yerine sizinle epey çocukça bir şekilde diyolağa girdim !
ne kadar da aptalca hareketler sergilemişim diye düşündüm!
Aremolas adlı çar ban yiynce elimden geleni yaptım altta kalmamak için :S tümm mmomt2 okuyucularından ve sayın adminlerden özür dilerim !
2 hafta tüm oyunlar denedim türke bile başladım 44 lvl çar yaptım gayet güzel +9 itemli ancak mmomt2 deki ortam adminlerin yptığı eentler bambaşka!
Artık insanlar gibi bende Metin2 TR ve mmomt2 oyununu ayırıyorum Yani mmomt2 farklı bi oyun metin2 farklı bi oyun zaten itemlerdende anlıyoruz. herneyse uzatmayayım. .. indirdim mmomt2 ye başlamak istedim yeniden....
denedi beceremedim ezik olduğum icin kimseler tarafindan arkadas olamadim kural geregi
Simdi sizden özür dileyerek sölüyorm ! 1 şans verirmisiniz oyuna geri dönmek için?

İD : dereceemre07 Karakter id : AremoLaS

30 günlük yemiş olduğum ailevi kelime ise ( ne dalıyon lan oç ) şimdi yalan yok kardeşim kendimi savunmuyorum ama benim küfrettiğime dair kesin kanıt yok ! :S ban yiyeli 15 gün geçti anlicanız ...o kelimeyi herkes farklı yorulayabiir oç kelimesini elbete... zaten farkettiyseniz ben onu kelime diye nitelendiriyorum bana gööre küfür değil ben akla gelen o ilk kelimeyi söylemedim ! ailevi olmasıda yemiş olduğum banı size anlatmak için :/

velasıl sizden ve tümmomt2 oynayıcılarından kelimeyi / küfrü / takıyı / lakabı / bilmeceyi / tekerlemeyi kime söylediysem sizden ve ondan yeniden özür dilerim cevabınızı şimdiden bekliyorum şimdiden

Teşekürler !

birde forumda inceliyorrum ssleri izliyorum Gerçekten KÜFÜR eden insanların yazdıkları kelimeler ap açık ortada Teşekürler !

Bu mantıkla bakarsanız ban atılan oyuncuların yarısı boşuna ban yedi ?

Beni o oyuncular alaka etmez onlar ban yiyip yememsi de beni ilgilendirmez hangi mantıkla bakılacağıda ilgilendirmez beni Ben böyle bakıyosam sizde öyle bakmak zorundasınız çünkü bnm çarım gitti !

Ailevi küfürün izahı yoktur yanlıs yaptıgınızı anlamanız güzel banınız acılınca tekrarlamazsınız tekrar konu veya tarısma açmayın beklemekten baska careniz yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)