Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkdşlar umut networkdan pvp almayı dusunuorsanız bi daha dusunun der im tatilin basında foruma konu açtm bu ozellikleri verebilecek bi bilişim die ulastılar skype den baya konustk baya iyi davrandılar yalan olmasın kibarca konustuk felan baya iyiydi bnle konusa kişi ama para yı yatırdık pvp yi teslim aldıktan sonra sorunlar basladı bi iki sorunu kendim hallettm ama ''+'' basılmıor item donusmuor efsun nesnesi eklnemyr ulastm bana oyun içi destegimiz yok dior bi çok yere sordurttm pact e hata var sen bişi yapamazsn dedielr konustk bu sefer kabul ettiler ama benim serverim emek tr tipi onlar bi orta server verelim dediler benim userlerimin hepsi tr tipi die geldi sorunu cozmemizi bekliorlar konustk tr tipi istedigimi soledm o halde paranız iade edelim tr tipinde sorun var dediler kabul ettm banka hesap numarası yolladm ama bana sadece bi tane bankaya yatırabiliceklerini solediler soledikleri bankadacins bi banka ilkkez duydum kartsız işlem kullannın 5 tl kesinti onemli değil eksik yollayn diorm kabul etmiolar en son bari kontor şeklinde yollayın dedim bi daha mesj atmadılar hala ulasmayı deniyorum ulasamıyorum benden alınan parayı helal etmiyorum benim basım agrıdı sizinkide agrımasın diye anlattım arkdşlar
Sitelerine ulasamıorm suandada Benle iletişime geçen BARIŞ GÜNIŞIK isimli sahıstı
ya biz ogrencyz harçlıklarımızı biriktirip verdik elbet yanlarına kalmaz
Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri
UmutNetwork forumda satış yapmıyor, bu bölümü amacı dışında kullanmayın.
UmutNetwork forumda satış yapmıyor, bu bölümü amacı dışında kullanmayın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)