Öncelikle Merhaba Konuma Hoşgeldiniz
Açıklama Neden Server Sağlıcak Bilişim arıyorum: Tekrardan Merhaba Bana Server Sağlıcak Bilişim arıyorum Çünkü Files kodlaması Ve Yeni Files Yapmak İstiyorum Daha Önce Eşi Benzeri olmayan Bir files Tasarlamayı düşünüyorum E Diceksinizki Tamam Sana Server Ayarladık Bundan Bizim çıkarımız ne olacak diyorsanız Hiç kayğınız olmasın efendim Files Sizdede Olacak Hemde Kimsede böle Bir files olmadığı için Satışlarınız baya Artacak Sıra Dışı Şeler Yapıcam Hem Packlarının Boyu Düşük Olup Hemde Değişik Ve Güzel Bir files Tasarlıcam Baya Bir bilgim Var quest,Server içi Tasarım,Harita Tasarımı,Nacivat,Putty,Filezilla Hepsinde İyi bilgiye Sahibim Dediğim gibi Bana server Sağlayın Sağlayan Firma pişman olmucaktır Çünkü Satışları Tavan Yapıcaktır. bundan adım gibi eminim. diceklerim Bukadar
Ad : Güven
Soyad : Gülmez
Yaşadığınız Yer :Gaziantep
Tecrübe
roFirmaya hangi konuda katkı sağlayabilirsiniz : Yeni Bir Files tasarlıyarak satışlarının tavana vurması.
İletişim Bilgileri ( Telefon - Mail vs. ) : Sype: guven gulmez, Veya güven gülmez 2 sinden birini yazın skypeye
Telefon: 545 332 72 97
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Başarılar.
Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)