emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Bana Server Sağlıcak Bilişim arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guven7979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 237
Öncelikle Merhaba Konuma Hoşgeldiniz

Açıklama Neden Server Sağlıcak Bilişim arıyorum: Tekrardan Merhaba Bana Server Sağlıcak Bilişim arıyorum Çünkü Files kodlaması Ve Yeni Files Yapmak İstiyorum Daha Önce Eşi Benzeri olmayan Bir files Tasarlamayı düşünüyorum E Diceksinizki Tamam Sana Server Ayarladık Bundan Bizim çıkarımız ne olacak diyorsanız Hiç kayğınız olmasın efendim Files Sizdede Olacak Hemde Kimsede böle Bir files olmadığı için Satışlarınız baya Artacak Sıra Dışı Şeler Yapıcam Hem Packlarının Boyu Düşük Olup Hemde Değişik Ve Güzel Bir files Tasarlıcam Baya Bir bilgim Var
quest,Server içi Tasarım,Harita Tasarımı,Nacivat,Putty,Filezilla Hepsinde İyi bilgiye Sahibim Dediğim gibi Bana server Sağlayın Sağlayan Firma pişman olmucaktır Çünkü Satışları Tavan Yapıcaktır. bundan adım gibi eminim. diceklerim Bukadar

Ad : Güven
Soyad : Gülmez
Yaşadığınız Yer :Gaziantep
Tecrübe :pro
Firmaya hangi konuda katkı sağlayabilirsiniz : Yeni Bir Files tasarlıyarak satışlarının tavana vurması.
İletişim Bilgileri ( Telefon - Mail vs. ) : Sype: guven gulmez, Veya güven gülmez 2 sinden birini yazın skypeye
Telefon: 545 332 72 97

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri