HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ArkadaşLar Benn Oyun Icı Ismım xXxJoKeR Arkadaslar Ben Guvenılır Tıcaret Yapmak Isdıyorum Çoğunuz Buk Satıyor Daha Gecen Gun Aldıgım Edıtı BUk Dıye 30 t lIk Itemı 10 T Ye Satmak Zorunda Kaldım Sİz Bug Satanlar Sızden Nefret EDıyorum O Aldıgınız Paaralar Haram Olsun Sımdı edıt alacam eyer edıt sata bılecek varsa BaraLazmBara Ya Pm Atsınlar Gnelıkle bu Carda oLYORM SızBuglu Edit Satanlar Allah Belanızı Versın Sızden Nefret Edıyorum 

Allah Belanızı Versın Otekı Dunyada Elım Ykanızda Guvenılır Tıc Yapacak Pm Atar
Sizz Bug SatmayanLarrr Sızı Cok Sevıyoruz BU ARADA SV'M MerKürr Iletısıme Gecınızz
BUK SATANLAR RAMAZANDA BARI YAPMAYIN LTFNNN.....LTFN SIZIN IYILIGINIZE.... BEDDUVAMIZI ALMANIZA GEREK YOKTUR ARKADASLAR LTFN DIKKAT....

Allah Belanızı Versın Otekı Dunyada Elım Ykanızda Guvenılır Tıc Yapacak Pm Atar Sizz Bug SatmayanLarrr Sızı Cok Sevıyoruz BU ARADA SV'M MerKürr Iletısıme Gecınızz
BUK SATANLAR RAMAZANDA BARI YAPMAYIN LTFNNN.....LTFN SIZIN IYILIGINIZE.... BEDDUVAMIZI ALMANIZA GEREK YOKTUR ARKADASLAR LTFN DIKKAT....
bölümde bu tür konuların açılması yasaktır. editi alacaksanız mmomt2 sayfasından alın kişilerden değil geçmiş olsun konu kapatıldı repinide verdim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...