BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunu Batırdınız Be!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaDBuTReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 523

SaDBuTReaL

Level 4
TM Üye
Konular
40
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya arkadaş nedir bu torrent hatası ya buyur şimdide verdiği hata şu : Dosya açılamadı. metin2_r34083_30072013_v9 file(C:/Program Files(x86)/Metin2/metin2client.bin) error:Dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor.Dosyaları indirirken hata(Torrent:%s)

AYNEN BU HATAYI VERİYOR 2.METİN2Yİ AÇARKEN GELDİ BU HATA.YA BIKTIK YEMİN EDİYORUZ BIKTIK BE OYUNU İYİCE BİTİRDİNİZ BİR DE İLGİLENMİYORSUNUZ O AYRI BİR OLAY RESMEN BİTTİ BU OYUN YA!!!:ka24:

[ı]güncel birisi baksın lan zahmet edip!!!!![/ı]

Kardeşim biraz sabır lazım belki yöneticiler arası bir sorun vardır belki eklenilmesi gereken şeyler vardır.Sürekli konu açıp şu hata geliyor şöyle böyle demekle olmaz toplanalım bir konu altında herkez ordan yazacak ve mecburen bir açıklama yapılacak.

kardeşim oyun hatadan geçilmiyor e yeter artık ya

Haklısın kardeşim yalnız şunu söylüyüm ben şuanda oynamıyorum mmoyu oyun kötü halde.Sadece birilerine yardım ediyorum oyuna girmeleri için.Neyse konuşucam şimdi..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri