HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayatımda bu kadar kalitesiz oyun gormedım..oyuncularından adminlerine gmlerine kadar..oyuncu eksilmesin diye gönderilen ss leri kabul etmiyorlar..herkes istediginin annesine babasına bacısına hakaret edebiliyo, küfredebiliyo..temiz oyun için değil..nefret dolu bi oyun için kurgulanmış senaryodan ıbaret sanırım MMOT2..tabiki oyuncuların rolü ve aie terbiyeside var ancak onlar kadar yöneticilerinde burda rolü büyük..burda bu tür işlere oyuncu eksilmesin diye musade ediliyo...ben boyle bı yapının ıçınde bulunmayacagaım..! bu paylaşımımıda gun boyunca oyun forum sıtelerıne yapıştırıcam..!
Ban Yersiniz.hayatımda bu kadar kalitesiz oyun gormedım..oyuncularından adminlerine gmlerine kadar..oyuncu eksilmesin diye gönderilen ss leri kabul etmiyorlar..herkes istediginin annesine babasına bacısına hakaret edebiliyo, küfredebiliyo..temiz oyun için değil..nefret dolu bi oyun için kurgulanmış senaryodan ıbaret sanırım MMOT2..tabiki oyuncuların rolü ve aie terbiyeside var ancak onlar kadar yöneticilerinde burda rolü büyük..burda bu tür işlere oyuncu eksilmesin diye musade ediliyo...ben boyle bı yapının ıçınde bulunmayacagaım..! bu paylaşımımıda gun boyunca oyun forum sıtelerıne yapıştırıcam..!
bide kimseye Hakaret etme hakkın yok her oyunun içinde bir çürük elma olur yada bir kaç tane bu sözleri demeniz gerekmezdi.
dedin ya terbiyesiz sorumsuz bir oyunun içinde daha fazla durmayacağım diye
bizde diyoruz ki : bir çürük elmamız daha gidiyor.
@ozcan110r;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
