BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

özcan110r bak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreurluo7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreurluo7

Level 1
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
53
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sana git mmomt2 oyna diyorum başka bişey demiyom hatta gm olarak takılma 1 lvl ol şehirde 30 dk takıl ezik itemlerle ananı avradını koyuyorlarmı bi bak burası facebook twitter gibi özgür bir mekan kaç yıldır online pvp siz nasıl bu kadar kolay ban atabilirsiniz 30 yaw daha önce kaç dfea sordum ban nezman açılcak diye hep sen cvp verdin snn cv vermemn için elimden geleni yaptım görüyorum forumda çarım kaç gün ban yedi diye kou olşturan vr !
3 gün 5 gün 7 gün 15gün
yahu
belki küfretmedim
belki sarı bayrağa küfretmedim belki kankama ne dalıyon lan okul çacuğu dedim sizene!!!!! (((((( anladım şans işi bu oyun emek sw değil şans sw)))))))
1 arkadaşım var 1 yıl önce ban yedi çocuk 5 vakit namaz kılardı sen dersin ( bu oyunda işi ne) oynuyodu işte beğendi devametti çocuk 1 tane küfretti amk dedi didye 15 gün yedi çocuk namaz kılmayı bile bıraktı gerçi bizi ilgilendirmez namaz kılma olayı ama.. çock yolundan çıktı bn küfrettim ceza aldım alahın katından düştüm (( salla geç bu hikae bnm de hoşuma gitmiyo pek sevmiorm dini konuları ama anlataayım kendinize gellin!!!!!!!

Biliyorum ben sizi, sizde üste çıkma olayı var biri size küfür ederse hemen arkasından sizde küfür edeceksiniz, küfür ban sebebi öğrenmiş olduğuna göre umarım bir daha etmezsin, daha fazla konu açmana gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri