bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Palladium Ekran Botu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan vahitserifsaglam1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

6 vürüs olduğunu görüp indirenler ?
Bu forumda en çok karşılaştığım tiplerden birisin.
Forumda ne zaman birşey paylaşsam hep aynı yorumlarla karşılaşıyorum.
Zamanında ibot ***** fln paylaşmıştım 10.000 den fazla görüntülenme olmuştu ve sana yemin ediyorumki 1000 den fazla kişinin bilgisayarına teamviewer dan bağlanıp *****ı yapmıştım o kadar görüntülenmeye rağmen hala virüs var diyenler oluyordu.
Bu tür yorumlara sesleniyorum virüssüz hiç bir hile bulamassın ,sebebi ise oyuna yada ekrana(ekran botu bunun gibi) izinsiz müdahele etmesidir.
Bir diğer virüs bulma sebebi ise kodlama dili olabilir.Boxybotpb ve diğer ekran botlarında virüs bulma sebebi autoit ile kodlanmasıdır.
Autoit ile ne yaparsan yap illaki virüs buluyor anti-virüs ler birde ekran botu olunca nasıl bulmasın?
Cevabını almışsındır sanırım
 
email girişdeki emal yazı orum kabul etmiyor
 
kod gelmıyor
 
hala calışıyormu acaba ayrıca msn herhangi bir şey gelmiyor o nu nasıl yapıcaz ...
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst