farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Acil yardım lazım !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canerx007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 673
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar kısa bir süre sonra sabit ip serverm açıcam ama yardımınız lazım
1>servermda 90 lvl silah kodu yazınca geliyor {baron kılıcı] ama GM heabımla level 99 yapmama rağmen elime alamıyorum envanterde duruyor sabit ip olduğu için mc set kulanndım bende bu drumu çözmek için filesmda full pack ve mini pack vardı bende direk full paçkn iiçindeki pack kalsöründekı leri mc sete kopyaladım tabi root.eix root.epk kopyalamadım serverda görünmeyen moblar falan görünür hale geldi ama sorun hala var nette 90 lvl silah pack gibi birşey bulamdım....
2>serverm emek server olarak yaptım aslında zten öyleydi ama kırıstal odadakı ışınlanma npc si farklı bir yere ışınlıyor ve ışınlama yaptığı yerde full azrail cadı vb bossların hepsinden mevcut ben o bölgeye nasıl ışınlanmadan önce item vb birşey ekleye blirim yani [ örneğin sürgün girişine level +kantaşı istiyor örümcek zindanı 2. kat için bilet istiyor] ben de farklı bir itemle giriş yaptırmak istiyorum
3>metin taşlarının düşme süresini azltmak istiyorum { 15 dk ] düşüyorsa [5 dk ] yapmak istiyorum nasıl yapıcaz
4-serverma ay ışığı sandığı eklemek istiyorum ama pek bilgim yok ben bu sandıkları npcm de bulunan istiridye içine atmak istiyorum ama çıkma şansını düşürmek istiyorum bunu nasıl ayrlarım ve
ay ışığı sandığının içinden düşcek itemlerin düşme şansı ve ne düşceğini ayarlamak istiyorum
5> serverda event yapmak için bir map bulunmuyor ben event map gibi biryer varsa eklemek istiyorum 2. olarakda bu eklediğim map ı ışınlanma yuksuğune eklemek istiyorum..
ve son bir isteğim var bana sağlam 3 dosya lazım bunlar
1<>event map
2<>kostüm için gereken dosya
3<> ay ışığı define sandığı
Şimdicen yardımcı olucak arkadaşlara Teşekkürler tabiki yine yorumla yardımda bulunacak arkadaşlarıma tekra teşekkürlerimi ileticem
:ka19:
İyi Forumlar...:l04::l04::l04:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri