Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İçerdeki 1-2 Şarta Uygun Server Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ILS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 426

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

www.istanbul-bilisim.com Skype İletişim : istanbul-bilisim
Suınucu Teslimatı Min:1 Max 48 Saat
Nerden Ne Aldığınızı Bilin ......Sabit Telefon Fax & Ofis Hizmeti
Fatih/İSTANBUL
Haftaiçi 07:00 - 03:00, HaftaSonu 11:00- 24:00 Msn & Ticket Destek
​Sunucularınıza Yönetim panelinizle 7/24 ulaşabilir, oyun sunucunuzunda reboot atabilir, başlatabilir ve hatta format işlemi dahi yapabilirsiniz. Sadece bir kaç tık ile yapacağınız bir çok işlem bulunmakta
Satis :info@istanbul-bilisim.com
Tel 7/24: 0534 555 08 57
Bilgi :mail@istanbul-bilisim.com
Sikayet :bug@istanbul-bilisim.com
m0j1x.jpg

FİYATLAR TURKMMO ÜYELERİNE ÖZELDİR.. ÖDEME BİLDİRİMİYAPARKEN TURKMO YAZMAYI UNUTMAYINIZ

Merhaba Arkadaşlar Tekrar Pvp Almayı Düşünüyorum Aslında Bilişim Buldum Ancak Bügün Biraz Güvenim Sarsıldı.Bende Yeni Bir Sunucu Aramaya Başladım.Şu 3 Özelliği İstiyorum Yalnız;

• Panel Config'i Şifrelenmiş Olması.Panel Hacklansa Bile Oyun Şifresine Kesinlikle Ulaşamamaları.
  • Çok Sıkı Koruma Önlemleri (7x Engelli,İtem Çalma Engeli) Eğer Autopackla Olucaksa Ücretli Auto Packda Alabilirim Ama Kesinlikle Çalışmamaları Lazım.
  • Oyunda Şöyle Bir Quest İstiyorum (Gerekirse Bunun İçinde Ücret Ödeyebilirim) Mesela Kahraman Soylu Gibi Puanlar Var Kasarak Kazandığımız.Ben Onları Şöyle Değiştiricem ;

General
Yüzbaşı
Teğmen
Er
Kaçak
Çürük
VatanHayini

Diye :) işte General Olanlara Özel Bir Kaç Özellik Verilmesini İstiyorum Mesela Özel Yazı.Gm'lerle Direk İletişim.Kolay Işınlanma. Gibi Yani Oyun Yönetimine Oyundan Birilerini Almak İstiyorum.Ve Bu Yolu Seçtim. Yani Olabiliyorsa Ne Ala Olamıyorsa Napalım :) Zaten V.İ.P Gibi Biyşey Oldu İstediğim Ancak Üstünde Parlama İstemiyorum.

İlk Önce 1 GB Server Alıcam.Zaten 20 Gün Oyun Hazırlanıcak.Eğer Bi Sorun Olmazsa 4 İla 8 Gb A Yükseltmek İstiyorum Bu Yükseltmede En Ufak Bi Ayarlamanın Bile Gitmemesi Çok Önemli.Eğer Bunları Hoşgörüyorsanız Özel Mesaj Yada Konunun Altına Yazın Ben Size Ulaşırım.Şimdiden Teşekkürler.

Rütbe Sistemi Mevcut Elimizde.
Base64 İle Kodlama Yaparız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri