mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Oto Ban Sistemi & Log !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maotheniger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar 4story tarafından geliştirilen bir sisteme göre online Game Master olduğu takdirde karakterler yaratıklara vurduğu hasar miktarı görülebilmektedir. Tabi görsel ve akıcı bi durum söz konusu fakat log kaydı söz konusu değildir. Banlanan karakterlerinizin mutlaka banlanmasını gerektiren ScreenShot veya Video bazında kaynağını talep ediniz. Kanıtsız yapılan her ban suç teşkil etmektedir. Ticari yapılara ve tüketici kanunlarına aykırıdır. İspatlayamadıkları takdirde yasal talep hakkınız doğucaktır. 14 Gündür online olmadığım halde karakterim oyundan ihraç edilmiş ve hiç bir gerekçe gösterilmemiştir. Durumun üzerine gittiğimde bana verdikleri cevap loglarda hile kullandiğim tespit edildi denilmiştir. Karakterde 32 bin Onur puani 24 bin başarı puanı bulunmaktadır. 48 lvl dir burdanda anlayabileceğiniz gibi değişik cevreler tarafından cok sevilen bi karakter deildir. Benim iddaa ettiğim konu münakaşa gecen ve 2 farklı karakterimin ardı ardına aynı sebeple şikayet doğrultusunda sadece söz ile banlanmiş olmasıdır. Yani şu hileli tamam kanka ben banlarım sen merak etme mantığı ile banlanmış olmasıdır. Komik geldiği kadarda sinir bozucu olduğunu sizlerde görmektesiniz umarım. Tavsiyem ban yemiş iseniz mutlak ban SS veya Videosunu talep ediniz ve yasa dışı durumlarda bunu size ispatlamadiklarında yasal hakkınız ile şikayet ediniz.

Bilginize...

Saol arkadaş ertesi carımı bi actıgımda kitlenmisti mesaj yolladım hile diyo ama gm ler diyo ki kanıtları size gösteremeyiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri