HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar belirttiğim gibi LOG hatası alıyorum..Nasıl düzeltebilirm..Yeri burası olmayabilir ama yerindede kimse cevap vermiyor..Lütfen Arkadaşlar yardım edin..Ben belki 1 senedir metin 2 ye giremiyorum mmomt2 nin sitesinde metin2 tukryin full clienti olmalı diyor 1yıl girmedim sanırım full clienti yok..Ama mmomt2 nin sitesinde eğer yoksa mmomt2 nin clientini indirebilirsiniz diyor ben onu bulamadım..ve son olarak LOG HATASI alıyorum lütfen yardım edin..
Yaz tatilinde oyun arıyorsunuz..Cok güsel bir oyun buluyorsunuz ve oyun acılmıyor..bunun kadar kötü birsey olamaz..lütfen yardım edin
Zahmet olmazsa mmomt2 nin clientinin linkini verir misiniz?
Yaz tatilinde oyun arıyorsunuz..Cok güsel bir oyun buluyorsunuz ve oyun acılmıyor..bunun kadar kötü birsey olamaz..lütfen yardım edin

Zahmet olmazsa mmomt2 nin clientinin linkini verir misiniz?
Kardeş Bu Hatanın Çözümü Bir Pack Var O pPackleri ATıyorsun Sorun Çözülüyor...Yakında Upluad Edicem...Ve Mertin2 Eski Setubu Bunu Upluad Etmeye Çalışltım Fakat Bir Türlü Upluad Edemedim...

Kardeş Bu Hatanın Çözümü Bir Pack Var O pPackleri ATıyorsun Sorun Çözülüyor...Yakında Upluad Edicem...Ve Mertin2 Eski Setubu Bunu Upluad Etmeye Çalışltım Fakat Bir Türlü Upluad Edemedim...![]()
Lütfen benim için o packleri şimdi upluand edermisin ? :m33:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)