Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pcden anlayanlar yardım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MishaMMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 326

MishaMMC

Level 2
Üye
Konular
24
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar lütfen bilenler yorum yapsın bilmeyenler yorum yapıpta hatayı buyutmesin.

MMOMT2 ye normal giriyorum ilk baslarda bir hata olmuyor. Biraz oynadıktan sonra genelden herhangı bır yazı yazınca donuyor oyun 3-4 sanıyelıgıne hiçbişey olmuyor sonra ger geliyor. Oynama süresi arttıkça bu genelden yazınca donma suresı de artıyor. En sonunda dondugunda her hangı bır yere tıklarsan pvp launcher hata verdi diyor ve oyundan atıyor. Lütfen yardım genelden bır sey yazmaya korkuyorum artık :(((

Bu hata 2 türlü olabilir fazla bilmiyorum ancak yinede anlatiyim;

1.si OtoPack 'ten girin demek istiyor olabilir,Oto packten giriyorsanız herhangi bir güvenlik sorunun da bu hatayı vermiş olabilir
Ama en büyük neden başka exe ile oyuna girmeyi denemeniz.

Bunun çözümü pack içindeki root dosyalarını silip tekrardan oto pack dosyalarını atın ve girmeye çalısın.(ALINTIDIR)

Bu konuya burdan yardım bulamazsınız Bug ve hata bildiriminden yardımcı olacaklarına inanıyorum arkadaşım kolay gelsin.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim kardeşim. OtoPack tan giriyorum zaten baska bi launcher yok bildiğim kadarıyla

o problem oyundan kaynaklanıyor herkeste bulunmakta. yeni bakım geldiğinde düzelecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri