- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar lütfen bilenler yorum yapsın bilmeyenler yorum yapıpta hatayı buyutmesin.
MMOMT2 ye normal giriyorum ilk baslarda bir hata olmuyor. Biraz oynadıktan sonra genelden herhangı bır yazı yazınca donuyor oyun 3-4 sanıyelıgıne hiçbişey olmuyor sonra ger geliyor. Oynama süresi arttıkça bu genelden yazınca donma suresı de artıyor. En sonunda dondugunda her hangı bır yere tıklarsan pvp launcher hata verdi diyor ve oyundan atıyor. Lütfen yardım genelden bır sey yazmaya korkuyorum artık
((
MMOMT2 ye normal giriyorum ilk baslarda bir hata olmuyor. Biraz oynadıktan sonra genelden herhangı bır yazı yazınca donuyor oyun 3-4 sanıyelıgıne hiçbişey olmuyor sonra ger geliyor. Oynama süresi arttıkça bu genelden yazınca donma suresı de artıyor. En sonunda dondugunda her hangı bır yere tıklarsan pvp launcher hata verdi diyor ve oyundan atıyor. Lütfen yardım genelden bır sey yazmaya korkuyorum artık
((- Katılım
- 24 Ara 2012
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu hata 2 türlü olabilir fazla bilmiyorum ancak yinede anlatiyim;
1.si OtoPack 'ten girin demek istiyor olabilir,Oto packten giriyorsanız herhangi bir güvenlik sorunun da bu hatayı vermiş olabilir
Ama en büyük neden başka exe ile oyuna girmeyi denemeniz.
Bunun çözümü pack içindeki root dosyalarını silip tekrardan oto pack dosyalarını atın ve girmeye çalısın.(ALINTIDIR)
Bu konuya burdan yardım bulamazsınız Bug ve hata bildiriminden yardımcı olacaklarına inanıyorum arkadaşım kolay gelsin.
1.si OtoPack 'ten girin demek istiyor olabilir,Oto packten giriyorsanız herhangi bir güvenlik sorunun da bu hatayı vermiş olabilir
Ama en büyük neden başka exe ile oyuna girmeyi denemeniz.
Bunun çözümü pack içindeki root dosyalarını silip tekrardan oto pack dosyalarını atın ve girmeye çalısın.(ALINTIDIR)
Bu konuya burdan yardım bulamazsınız Bug ve hata bildiriminden yardımcı olacaklarına inanıyorum arkadaşım kolay gelsin.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)