HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba öncelikle kolay gelsin ben pvp server dosyasını indirim metin 2 dosyasının içine attım Ve Oyuna girmek için Metin2'ye tıkladım Ve karşımda
((the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program)) BUydu Benim Ne internetten indirmeye çalıştım yine olmadı bana yardım edebilirmisiniz Acilllll....Ne yapmam gerekir...KOLAY GELSİN Lütfen Yardım..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu hatayı verdi internetten araştırdım ama bi çözüm bulamadım ve kendi düşüncemle metin2'yi bilgisayarımdan tamamen silmeye karar verdim, denetim masasından program kalır bölümden sildim..Ve geri kurmak istedim / başlat'a Tıkladım Arama bölümüne metin2 yazdım Ve karşıma [ Downloander_metin2.tr ] adlı bi program çıktı tıkladım ve yine bana bi hata verdi o hatada:((the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program)) BUydu Benim Ne internetten indirmeye çalıştım yine olmadı bana yardım edebilirmisiniz Acilllll....Ne yapmam gerekir...KOLAY GELSİN Lütfen Yardım..
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)