- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Char soyma olayları son günlerde fazlalaştı.Benden size birkaç öneri.Saçma gelebilir ama dikkate almanızda fayda var.
1.Charınızın şifresi mutlaka sayılardan oluşmalıdır.Diyelim ki şifreniz 8 haneli bir sayı.Adam size keylogger atınca (bildiğim kadarıyla keylogger harfleri sırasıyla kaydetmiyor) şifreniz 8 haneli sayı olacağından 8!=40320 olduğu için 40320 farklı sonuç verir ve adamın doğru şifreyi bulması 1 ayını alır.
2.Ekran klavyesi kullanın.Keylogger ekran klavyesinin tuşlarını kaydedemez.
3.ID'niz ve oyunda kullandığınız nick birbiriyle alakasız olsun.
4.Charınızın E-Postası asla hotmail olmasın.Hotmail in hacklenmesi mümkündür.G-Mail ve diğerlerini kullanın.Benim tavsiyem GMailden yana.
5.Düşürdüğünüz değerli itemleri deponuzda saklayın.Depo şifreniz charınızın şifresinden farklı olsun.Envanterinizde sadece potlarınız ve paranız bulunsun.Dilerseniz paranızı gümüş ve altın barlar halinde saklayabilirsiniz.Soyulsanız da fazla birşey kaybetmemiş olursunuz.
6.Oyunda ben GM yim,sana para hilesi vereyim diye mesaj atan kişilere sie çekin.Bunlar size hile adı altında keylogger atarlar.Ya da MSN'nizi hackleyip chaınızı tümden alırlar.
7.Her gün metin2.org a girin ve email değiştirme kısmını kontrol edin.Bilginiz dışında bir değiştirme söz konusuysa hemen iptal edin.Eğer yanlış şifre verirse şifremi unuttum seçeneğinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.
+ Rep için konu açmıyorum.Vermeseniz de olur.1 teşekkür yeter.
1.Charınızın şifresi mutlaka sayılardan oluşmalıdır.Diyelim ki şifreniz 8 haneli bir sayı.Adam size keylogger atınca (bildiğim kadarıyla keylogger harfleri sırasıyla kaydetmiyor) şifreniz 8 haneli sayı olacağından 8!=40320 olduğu için 40320 farklı sonuç verir ve adamın doğru şifreyi bulması 1 ayını alır.
2.Ekran klavyesi kullanın.Keylogger ekran klavyesinin tuşlarını kaydedemez.
3.ID'niz ve oyunda kullandığınız nick birbiriyle alakasız olsun.
4.Charınızın E-Postası asla hotmail olmasın.Hotmail in hacklenmesi mümkündür.G-Mail ve diğerlerini kullanın.Benim tavsiyem GMailden yana.
5.Düşürdüğünüz değerli itemleri deponuzda saklayın.Depo şifreniz charınızın şifresinden farklı olsun.Envanterinizde sadece potlarınız ve paranız bulunsun.Dilerseniz paranızı gümüş ve altın barlar halinde saklayabilirsiniz.Soyulsanız da fazla birşey kaybetmemiş olursunuz.
6.Oyunda ben GM yim,sana para hilesi vereyim diye mesaj atan kişilere sie çekin.Bunlar size hile adı altında keylogger atarlar.Ya da MSN'nizi hackleyip chaınızı tümden alırlar.
7.Her gün metin2.org a girin ve email değiştirme kısmını kontrol edin.Bilginiz dışında bir değiştirme söz konusuysa hemen iptal edin.Eğer yanlış şifre verirse şifremi unuttum seçeneğinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.
+ Rep için konu açmıyorum.Vermeseniz de olur.1 teşekkür yeter.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yhawww abi rep nasıl verilio
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saol
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)