- Konular
- 180
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İşiniz ne sizin konu kilitlemek mi ? Bütün kurallardaki herşeyi yapyıroruz adamlar bile özelden hile ister duruma gelmiş bırakın konu kilitlemeyi bugün actığım cfpro hilesi nereye kayboldu bende bilmiyorum...Konu kapanmıs.Admine bildireceğim bidaha böle bir sıkıntı yaşarsak şurda anket acsak moderatörler ne durumda diye herkes kötüler sizi be yapmayın emeğe saygı duyun biraz.. .
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
aynen kardeşim kelime kelimesine katılıyorum sana helal be sen adam cıktın kardeşim hiç kimse konusmuyo ama sen noktayı koydum tebrikler kardeş
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
aynen doğru söluyosun bu moderatörler hep kilit konu editleme yok kuralara uyun bizde kural koyak onlarda o kurala uysun ozaman ala ala 

- Konular
- 27
- Online süresi
- 1m 20s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
katılıyorum
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 98
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaslar ben cfpro ve one hit i guncelleyen takımın bir üyesiydim yaklasık 4 ay once takım koçu oldum. şimdi size birşey söylicegim zaten burda paylastıgınız hackler hemen edit yiyor veya kapanıyor vs.. Gelin size bir şey söyleyeyim bu sitede bizim hilelerimizi paylasıyorsunuz crossfire ın bir sürü elemanı var gm i olsun arada gezen hacker ları olsun bu gibi sitelere uyelikleri var onlar da bu hacklerı görüyor ve cabuk bir sekilde fix yiyor hilelerimiz . Ve bizim emegimiz boşa gidiyor sizin de hack siz kalmanıza neden oluyor....
Sürekli gerçekten hack kullanmak ısteyenler varsa lütfen bana msj atsın en gec 24 saat içinde arkadaslara dönüş yapacagım sizi bu moderatörlerin veya baska yetkililerin elinden kurtaracagım rahat olun herşeyi çapraa bırakın koltugunuza yaslanın
hatta size belirli rütbeler bile verile bilir
[sıze=4]türkhackteam zero takım koçu ...(çapraz)[/sıze]
hack forever ....... Hacksiz oyunmu olur aga
Sürekli gerçekten hack kullanmak ısteyenler varsa lütfen bana msj atsın en gec 24 saat içinde arkadaslara dönüş yapacagım sizi bu moderatörlerin veya baska yetkililerin elinden kurtaracagım rahat olun herşeyi çapraa bırakın koltugunuza yaslanın
hatta size belirli rütbeler bile verile bilir
[sıze=4]türkhackteam zero takım koçu ...(çapraz)[/sıze]
hack forever ....... Hacksiz oyunmu olur aga

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)