noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CFPRO Run Time Error Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asasas129
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 395

asasas129

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bilgisayarımva bunlar yuklu ama gene alıyorum Windows 7 64 bit işletim sistemim var
2w33q0n.png

kardes o carin msn sini solede sifreyi degistirip oynayim be
:m08:

http://crossfirehack.forumup.web.tr/index.php?mforum=crossfirehack

bu forma gıt yukarda kayıt yazıyor ona tıkla kayıt ol ..
hack pylasm alanı DIE BIR BASLIK VAR ONUN ICINDE HACKLER

BU SITEYI KAYBETME GUNLUK GUNCEL HACK PAYLASIYORLAR HERGUN HACK BULURSUN BURDA ...

[h=2][/h]
Arkadaslar ben cfpro ve one hit i guncelleyen takımın bir üyesiydim yaklasık 4 ay once takım koçu oldum. şimdi size birşey söylicegim zaten burda paylastıgınız hackler hemen edit yiyor veya kapanıyor vs.. Gelin size bir şey söyleyeyim bu sitede bizim hilelerimizi paylasıyorsunuz crossfire ın bir sürü elemanı var gm i olsun arada gezen hacker ları olsun bu gibi sitelere uyelikleri var onlar da bu hacklerı görüyor ve cabuk bir sekilde fix yiyor hilelerimiz . Ve bizim emegimiz boşa gidiyor sizin de hack siz kalmanıza neden oluyor....
Sürekli gerçekten hack kullanmak ısteyenler varsa lütfen bana msj atsın en gec 24 saat içinde arkadaslara dönüş yapacagım sizi bu moderatörlerin veya baska yetkililerin elinden kurtaracagım rahat olun herşeyi çapraa bırakın koltugunuza yaslanın :) hatta size belirli rütbeler bile verile bilir :)

[sıze=4]türkhackteam zero takım koçu ...(çapraz)[/sıze]

hack forever ....... Hacksiz oyunmu olur aga :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri