bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Bot ve FuLLenmek

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan edges999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 605

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben kbot no gg sınırsız lisans aldım önceden denemiştim bir günde 24 saat bıraktığımda 55 k uri kasmıştı gemi öncelikle bu miktar nasıl iyi mi? onun cevabını merak ediyorum.

Ayrıca şuan gemimde 15 lf3 var goliyim 1 irisim var cpular fuLL hızlarım fuLL elit düz hesap yaparsak 10 gün bırakınca 500 k urim oluyor o aradada skylabı yaparsam gemi ful olurmu olmazsa ne kadar uri gerek birde bunu merak ediyorum :)

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler hepinize şimdiden...


Edit: Hesap makinesinden hesapladım 1.102.000 uri gerekiyor fuLL olmam için 15 günde olur sanırım tavsiyeleriniz nelerdir nerede bota bırakayım falan mesela? Ayrıca bu 15 günlük sürede sıkılmamam için neler yapmamı önerirsiniz ?
 
Son düzenleme:
x2 haritasında bota bırak ilk 4 iris yap sonra lf3 bo2 fulle sonra arge o arada crediyle son irisleri al pet yap irisleri geliştir 16lv e bo2 leri geliştir en sonda kutu çek çekebildiğin kadar 2 kat lf4 şansı geldiğinde aç apis parçası lf4 çıkarmaya çalış benden bukadar
 
Tavsiyem şudur;

İlk öncelikle 5 İRİS al URİYLE!Sonra ise yavaş yavaş gemine bo2 LF3 fulle.İrislerini tamamla Credits kullanarak tamamla.İrislerine tasarım al ve AR-GE ye gel.Ar-Ge biraz daha zor 10-13 Gün falan AR-GE'ni fulleyebilirsin.Sonra bolbol yaratık kes kutu toplayarak LF4 çıkar sanırım 7 GÜNÜNÜ alır.Apisleri ister uriyle istersende KUTULARLA çıkarabilirsin.Tavsiyem KUTU.!
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst