Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
evt arkadaşlar ben yabancı bir sitede bedava vps sunucu aldım. içine girdim sonra dedim ki bu 7/24 açık ben metin2 server kurim.
sabit ip li kuracaktım . Virtual pc indirdim server files vb. herşeyi indirdim indirme hızı yüksek
virtual pcc yi açtım ayarları yaptım sonra
sysinstall ayarlarını yapacaktım açmaya çalıştım tam açtım siyah ekran geldi vps dondu ve çöktü yani anlayacağınız virtual pc , virtual box falan açamıyorum.
Aldığım sunucunun işletim sistemleri : Hepsinin bilmiom ama hatırladığım Ubuntu(linux) , windows 2008 server sizce nasıl metin2 server kuranbilirim eğer yardım ederseniz sizede vps sunucu alırım bedava zaten
Yardım edecekler lütfen Bana özel mesaj atsın
sabit ip li kuracaktım . Virtual pc indirdim server files vb. herşeyi indirdim indirme hızı yüksek
virtual pcc yi açtım ayarları yaptım sonra sysinstall ayarlarını yapacaktım açmaya çalıştım tam açtım siyah ekran geldi vps dondu ve çöktü yani anlayacağınız virtual pc , virtual box falan açamıyorum.
Aldığım sunucunun işletim sistemleri : Hepsinin bilmiom ama hatırladığım Ubuntu(linux) , windows 2008 server sizce nasıl metin2 server kuranbilirim eğer yardım ederseniz sizede vps sunucu alırım bedava zaten
Yardım edecekler lütfen Bana özel mesaj atsın