Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

kristalinlere nasıl gidilir yardım !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fataleror24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar kristalinlere nasıl gidilir ve kaç lwl olmamız lazım birde benim 3 flaxım var 6. seviye neden satışı 100k ediyor onuda söylerseniz sevinirim:ka24::ka24::(

arkadaşlar kristalinlere nasıl gidilir ve kaç lwl olmamız lazım birde benim 3 flaxım var 6. seviye neden satışı 100k ediyor onuda söylerseniz sevinirim:ka24::ka24::(

dostum ilk olarak mmo isen 1-4 deki sağ orta portaldan atlıyorsun sonra tekrar ortadakı portaldan atlıyorsun ve harıtanın en solundaki portaldan atlıyor sonra tekrar sol alt köşedeki portaldan atlıyor ve krıstalınlere gelıyorsun

eic isen 2-4 deki alt orta portaldan atlıyorsun tekrar ortadakı portaldan atlıyorsun en üst deki portaldan atlıyorsun ve sonra sag ust köşedeki portaldan atlıyorsun ve krıstalınlere geldın

vru isen 3-4 deki en üsdeki ortadaki olan portaldan atlıyorsun sonra gene ortadakı portaldan atlıyorsun ve en alt daki portaldan atlıyorsun sonra sag en alt köşedeki portaldan atlıyorsun ve kristalinlere gelıyorsun

kristalinlerden bir önceki harita 10 sevıye istiyor kristalinlerin haritasıda 11 seviye istiyor

flax sorusuna gelırsen artık malesef 100k kredıden satılıcak flaxlar :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri