Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ataman: Spanoulis, Messi gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 140

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=2]Galatasaray'ı 23 yıl aradan sonra şampiyonluğa taşıyan Ergin Ataman, GS TV'ye konuk oldu.[/h]

fft104mm2377929.jpg

Ataman’dan taşan satır başları şöyle:

A lisansı alabileceğimizi düşünüyorum. Lütfi Arıboğan’ın Avrupa basketbolundaki gücünün bunda büyük etkisi olacak.

Takım iskeletini koruyacağız

İskelet devam edecek. Ayrılması kesin olan tek oyuncu Ndong. O da basketbolu bıraktığı için. Kendisine bir jübile yapmak istiyoruz. Göksenin Almanya’dan kontrolden geçti. İyi durumda olduğu söylendi. Sezon başında hazır olacaktır. Engin de iyi bir fizyoterapiden geçiyor. Ekim-Kasım gibi dönecektir. Sinan Güler takımda olacak. Beşiktaş’tan oyuncum. Efes’e de ben almıştım. İyi bir Galatasaraylıdır. Yabancı oyuncuları koruyacağız. Ama tabii transfer faaliyetlerimiz devam ediyor.

Başkan Spanoulis ile ilgileniyoruz dediyse doğrudur. Ancak Olympiakos devam etmek istiyor. CSKA ve Barcelona da ilgileniyor. Biz onlara göre daha dezavantajlıyız. Aam avantajımız var. İstanbul’un Atina’ya yakın olması. Galatasaray’da ayrıcalıklı olacaktır. Ancak Spanoulis’e konsantre olup diğer alternatifleri unutmamalıyız.

Arroyo'yla görüşmelerimiz sürüyor

Arroyo menajeriyle görüşüyoruz. Kontratında iyileşme istiyor. Tutmak istiyoruz. Geçen sene geldiğinden sonra 27 maçın 26′sını kazandık. Sevilen bir oyuncu. Tek dezavantajı yaşı. 34 yaşına geldi. Ama 1-2 yıl daha oynayacak durumda.

Hawkins benim beğendiğim bir oyuncu. Benim bildiğim kadarıyla kulüp sözleşmesini feshetti. Umarım David’in cezası indirilir veya kaldırılır. Büyük bir ceza aldı.

Arroyo devam ederse yanına bir oyuncu ilave ederiz. Etmezse Planinic alternatifi önümüzde. Basında adı geçen tüm isimler bize teklif edilen oyuncular. Hepsini masaya yatırdık. Görüşüyoruz. 1-2 hafta içinde takım netleşir.

Spanoulis Messi'yle eşdeğer

Başkan Avrupa’da şampiyonluk istiyor. Bunun için Spanoulis’i de istiyor. Bu başarılar için yıldız oyuncuların olması gerektiğini düşünüyor. Bunu mantıklı rakamlara transfer etmek önemli. Bunun için bize talimat verdi. Spanoulis’in menajeri İstanbul’a gelecek. Ama Moskova ve Barcelona’ya da gidecek. Bu vizyon bizim için şans. Ama bunu mantıklı rakamlara çekmek önemli. Spanoulis’i transfer etmek Messi’yle eşdeğer.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri