HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
alın makbuzum

arkadaşlar metin2sales.com dolandırıcıdır 1gram aklı olan varsa sakına para yatırmayın ben birazdan onların fotoğraflarını paylaşıcam
1) bakın salih bey doğruca konuşuyor sanıyordum buyrun

2)
bakın bu fotoğrafta:2 haftaya yeni makinada kurucaz turkmmo.com konu açmayın yönetim zaten bizden serverinizi sileriz.
1-2 Hafta içinde teslim edilecektir.
Ama sakın sikayet konusu açmayın 1.5 ay sonra veririz dedi şimdi 2.fotoğrafa geçelim

3)bakın beni oyaladı o kadar bişey diyincede yaptığına bakın ALLAHSIZIN:

4) bakın adam sövüyor bunda ALLAH kitapta yok

1. ve 3. resimler küçük gözüküyor neden bilmiyoırum ama onların üstüne tıklayarak açılan sayfada büyütebilirsiniz makbuzda facebookuma yükledim
BAKIN 2) DE turkmmo.com konu açmayın yönetim zaten bizden YÖNETİM ZATEN BİZDEN DİYOR ADAM VE BENİM ASIL HESABIMI ENGELLEDİLER VE ŞİKAYET KONULARIMI KAPADILAR
arkadaşlar metin2sales.com dolandırıcıdır 1gram aklı olan varsa sakına para yatırmayın ben birazdan onların fotoğraflarını paylaşıcam
1) bakın salih bey doğruca konuşuyor sanıyordum buyrun
2)
bakın bu fotoğrafta:2 haftaya yeni makinada kurucaz turkmmo.com konu açmayın yönetim zaten bizden serverinizi sileriz.
1-2 Hafta içinde teslim edilecektir.
Ama sakın sikayet konusu açmayın 1.5 ay sonra veririz dedi şimdi 2.fotoğrafa geçelim

3)bakın beni oyaladı o kadar bişey diyincede yaptığına bakın ALLAHSIZIN:
4) bakın adam sövüyor bunda ALLAH kitapta yok

1. ve 3. resimler küçük gözüküyor neden bilmiyoırum ama onların üstüne tıklayarak açılan sayfada büyütebilirsiniz makbuzda facebookuma yükledim
BAKIN 2) DE turkmmo.com konu açmayın yönetim zaten bizden YÖNETİM ZATEN BİZDEN DİYOR ADAM VE BENİM ASIL HESABIMI ENGELLEDİLER VE ŞİKAYET KONULARIMI KAPADILAR
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/2721382-rep-vermek.html#post15079961
Rica etsem bu konuyu dikate alır mısınız?
Rica etsem bu konuyu dikate alır mısınız?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)