- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar oynadığım pvp lerde birçok arkadaşımın suralardan
çok yakındığını gördüm.Ben az da olsa zorlanarak keserim kural bu o sura
bir bedenselim gözünden;
şimdi size gereken efsun itemleri söyleyeceğim;
şimdi öncelikle suraların saldırı yönlü 4 skilli vardır.Bunların hepsi büyülü saldırı değeridir.Yani ilk olarak Büyüye Karşı Dayanıklılık efsununu 3 itemimize getirmemiz lazım (Kask - Bilezik - Zırh )
arkadaşlar pvp nin oranını ben 15 den hesaplayayım
kask 15 - bilezik 15 - zırh (çelik giydiğinizi varsayıyorum 20 yoksa 15 efsunla geliyor.) toplamda 45-50 büyü savunmanız var.
şimdi ise kalkanımız aslan ağzı olmalı efsunlarda;
sersemlik - yarı - güç - canlılık - yavaşlama(hayalet vuruş skili için)
bazı okuduğum yerlerde Ateşe karşı dayanıklılığın ''Ateş hayaleti''nden koruduğu bu yüzden bu efsunun getirilmesi gerektiği yazılmış.
Yanlış biliyorlar Ateşe karşı dayanıklılık = Şaman karakterinin ''Ejderha kükremesi '' ve ''Uçan Tılsım'' skillerinden mevcut olan ''Ateş Değişimine''karşı bir savunmadır.İnanmayanlar metin2 resmi forumdan hangi efsunun neye yaradığını öğrenebilirler.
Kılıcımıza geçelim efsunları ; yarı - kritik - delici - büyü hızı - güç
büyü hızına önem vermelisiniz.(Burada işe yaramayağını düşündüğünüz-ki yok- efsunun yerine sersemletme efsunu getirilebilir.
Taşlar ; Suradan Koruyan + Soğutma + Öldürücü Darbe
Zırhımızda ; >Büyü sav. - Hp - şimşek - Büyü Hızı - hasar sp den emilck.
arkadaşlar kılıç bıçak çiftel den bahsetmiyorum biz sadece surayı kesmeye odaklandıgımız için tüm efsunları suralara karşı yazıyorum.
Bilezik ; büyü sav. - Hp - Delici - şimşek - Yarı (Cennet Bilezik)
Küpemiz ; Yarı - sp çalma şansı diğer efsunlar önemli değil
Kolye ; Hp + Kritik (cennet kolye)
Ayakkabı ; Hp + Kritik (Mest eden ayakkabı +10 büyü hızı)
Kask ; Büyü sav. - Yarı - Saldırı Hızı - Zehırleme - Şimşek
Bunların dışında sv de yeşil şebnem mevcut ise kullanılması büyük önem arz eder +20 büyü sav. veriyor
arkadaşlar karşınızdaki Sura sersemlerse büyük şansınız var düz bile kesebilirsiniz.Şunu unutmayalım sersemlemişken bile ateş hayaleti vurur.
bu şekilde skilleri de yerli yerinde kullanırsanız az da olsa zorlanarak kesebilirsiniz. unutmayın mavi pot = Karanlık Koruma + Ateş hayaleti
bu yüzdendir ki sp çalma ve sp hasardan efsunlarını yazdım ne kadar mavi potunu çalarsanız o kadar savunması azalır.
Arkadaşlar Son olarak (sadece suralara yönelik) Statüde yüksek lvl seniz
str ve vit tamamlanmıştır bundan sonra İnt e verebilirsiniz İnt statüsü sp + büyü savunması verir her 1 puanda.
İyi Veya Kötü yorumlarınızı Bekliyorum !
çok yakındığını gördüm.Ben az da olsa zorlanarak keserim kural bu o sura
bir bedenselim gözünden;
şimdi size gereken efsun itemleri söyleyeceğim;
şimdi öncelikle suraların saldırı yönlü 4 skilli vardır.Bunların hepsi büyülü saldırı değeridir.Yani ilk olarak Büyüye Karşı Dayanıklılık efsununu 3 itemimize getirmemiz lazım (Kask - Bilezik - Zırh )
arkadaşlar pvp nin oranını ben 15 den hesaplayayım
kask 15 - bilezik 15 - zırh (çelik giydiğinizi varsayıyorum 20 yoksa 15 efsunla geliyor.) toplamda 45-50 büyü savunmanız var.
şimdi ise kalkanımız aslan ağzı olmalı efsunlarda;
sersemlik - yarı - güç - canlılık - yavaşlama(hayalet vuruş skili için)
bazı okuduğum yerlerde Ateşe karşı dayanıklılığın ''Ateş hayaleti''nden koruduğu bu yüzden bu efsunun getirilmesi gerektiği yazılmış.
Yanlış biliyorlar Ateşe karşı dayanıklılık = Şaman karakterinin ''Ejderha kükremesi '' ve ''Uçan Tılsım'' skillerinden mevcut olan ''Ateş Değişimine''karşı bir savunmadır.İnanmayanlar metin2 resmi forumdan hangi efsunun neye yaradığını öğrenebilirler.
Kılıcımıza geçelim efsunları ; yarı - kritik - delici - büyü hızı - güç
büyü hızına önem vermelisiniz.(Burada işe yaramayağını düşündüğünüz-ki yok- efsunun yerine sersemletme efsunu getirilebilir.
Taşlar ; Suradan Koruyan + Soğutma + Öldürücü Darbe
Zırhımızda ; >Büyü sav. - Hp - şimşek - Büyü Hızı - hasar sp den emilck.
arkadaşlar kılıç bıçak çiftel den bahsetmiyorum biz sadece surayı kesmeye odaklandıgımız için tüm efsunları suralara karşı yazıyorum.
Bilezik ; büyü sav. - Hp - Delici - şimşek - Yarı (Cennet Bilezik)
Küpemiz ; Yarı - sp çalma şansı diğer efsunlar önemli değil
Kolye ; Hp + Kritik (cennet kolye)
Ayakkabı ; Hp + Kritik (Mest eden ayakkabı +10 büyü hızı)
Kask ; Büyü sav. - Yarı - Saldırı Hızı - Zehırleme - Şimşek
Bunların dışında sv de yeşil şebnem mevcut ise kullanılması büyük önem arz eder +20 büyü sav. veriyor
arkadaşlar karşınızdaki Sura sersemlerse büyük şansınız var düz bile kesebilirsiniz.Şunu unutmayalım sersemlemişken bile ateş hayaleti vurur.
bu şekilde skilleri de yerli yerinde kullanırsanız az da olsa zorlanarak kesebilirsiniz. unutmayın mavi pot = Karanlık Koruma + Ateş hayaleti
bu yüzdendir ki sp çalma ve sp hasardan efsunlarını yazdım ne kadar mavi potunu çalarsanız o kadar savunması azalır.
Arkadaşlar Son olarak (sadece suralara yönelik) Statüde yüksek lvl seniz
str ve vit tamamlanmıştır bundan sonra İnt e verebilirsiniz İnt statüsü sp + büyü savunması verir her 1 puanda.
İyi Veya Kötü yorumlarınızı Bekliyorum !
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oha hll olsun suralara kılıç çevirme attım 25 k
:ka19:
:ka19:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Rica Ederım kardeşim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)