Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Olum Resul Anladık Beni Kesmek İstiyorsun Gel Bi Ara Yanıma Kestiriyim Kendimi
Ama Bu Recep Abinizmi Her Kimse Ben GhostGoblin2 yi 3 Yıldır Oynuyorum VE Mavi Bayraktayken Oda Oynuyordu Benim Üzerimde Setim Varken Onun Üzerinde Seti Naıl Oluyordu
Derler Ya Çocukların Geniş Hayali Olur Diye Seninde Bakıyorum Geniş Hayallerin Geniş Düşüncelerin Var Ama Biraz Olgun Düşün Tombişim Tamam 
Ama Bu Recep Abinizmi Her Kimse Ben GhostGoblin2 yi 3 Yıldır Oynuyorum VE Mavi Bayraktayken Oda Oynuyordu Benim Üzerimde Setim Varken Onun Üzerinde Seti Naıl Oluyordu
Derler Ya Çocukların Geniş Hayali Olur Diye Seninde Bakıyorum Geniş Hayallerin Geniş Düşüncelerin Var Ama Biraz Olgun Düşün Tombişim Tamam 
Şunuda Söyleyim Tombişim
5-0 Eline Acı Acı Verdim Ondan Yediremiyorsun Sen Beni Kesmen İçin 40 F
ırın Ekmek Yemen Lazım+ Daha Çok Kilo Alırsın Bence Hiç Öyşe İşe Kalkışma Tamam
5-0 Eline Acı Acı Verdim Ondan Yediremiyorsun Sen Beni Kesmen İçin 40 Fırın Ekmek Yemen Lazım+ Daha Çok Kilo Alırsın Bence Hiç Öyşe İşe Kalkışma Tamam

5-0 Görünce O Gün Oyuna Giremedin Bakıyorumda Anca Burdan Konuşuyorsun Yavruum Hani Yalandı Benim Senin Eline 5-0 Verdigim
Anca Kendini Kandırırsın...
Anca Kendini Kandırırsın...5-0 Görünce O Gün Oyuna Giremedin Bakıyorumda Anca Burdan Konuşuyorsun Yavruum Hani Yalandı Benim Senin Eline 5-0 Verdigim
Anca Kendini Kandırırsın...
Anca Kendini Kandırırsın...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)