- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SLM metin2 halkı oyunu bırakıyorum nede die sorar sanız:
yapacağım analizler us serverı ile metin2 turkey arasındaki kıyaslamadır
1 lvl atlamak daha zor(us serverında adam gibi kasarsanız 1 günde 30 lvl olabılırsınız)
2 görevlerı bosuna yapıyoruz(us serverında 20 lvla kadar 20den sonrasını bilmıom her av görevıne %90 exp verıo)
3 ve us serverında item düsürmek daha kolay(metin2 turkeyde bı önemli ıtem ıçın neler yapılıyor bılırsınız ama us serverında 13lvken kombo sanatı ve bırsuru krıtıklı ıtem dusurdum)
4 daha terbıyelıler
yanı bance oyunu bırakmak ıçın yeterlı sorunum var allah metın2 turkey de oynayanlara sabır versın
yapacağım analizler us serverı ile metin2 turkey arasındaki kıyaslamadır
1 lvl atlamak daha zor(us serverında adam gibi kasarsanız 1 günde 30 lvl olabılırsınız)
2 görevlerı bosuna yapıyoruz(us serverında 20 lvla kadar 20den sonrasını bilmıom her av görevıne %90 exp verıo)
3 ve us serverında item düsürmek daha kolay(metin2 turkeyde bı önemli ıtem ıçın neler yapılıyor bılırsınız ama us serverında 13lvken kombo sanatı ve bırsuru krıtıklı ıtem dusurdum)
4 daha terbıyelıler
yanı bance oyunu bırakmak ıçın yeterlı sorunum var allah metın2 turkey de oynayanlara sabır versın