Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyun sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LocKuoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 290

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/mmomt2/2619041-surda-2-oyun-oynuyalim-dedik.html#post14577299

Bu konudada bahsettiğim gibi oyuna giriş yapamıyorum torent komple doluyor ve oyunu başlat dediğim sırada karşıma ( START_SERVİCE_EROR(error code204) ) hatası cıkıyor ne yaptım ise oyuna giriş yapmadı normal türk metin 2 yede aynı sekilde hata veriyor packsiz olan metin2 pvplerine rahatlıkla girebiliyorum buna giriş yapılamıyor sorun icin çözüm istedim yardımcı olan yok bilgisi olan bi cevap atabiliri admin'in umrunda olmuyorda.@

Son düzenleme:
Ya otopack ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda metin2client.bin deki bin i yeniden adlandır aracılığı ile exe yapın girin

oto pack olmuyan pvplere giriyor sadece ama diyerlerine giris yapmıyor oto pack dolduktan sonra o dediginm hatayı veriyor anlıyamadım bende

dier msj a gelince de onuda denedim yönetici olarak calısrdım neler yapmadım ki genede girmedi :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri