- Konular
- 272
- Online süresi
- 3m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 88
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hats Menu v.0.05
Konuya Kurulum iLe BaşLıyoRum asLnda bn Rarda Beni Oku diye anlatmıstım ama neyse tkrar Anlatmada Fayda var
Kurulum;
"HatList.in"`dosyasını C:\......\Ctrike\addons\amxmodx\configs`e.
"hat"klasörünü C:\......\Ctrike\Models`e Yapıştırın ve Çıkın...
"Hats08.amxx" dosyasını C:\.......\ctrike\addons\amxmodx\plugins klasörüne atın.
"Hats08.sma" dosyasını C:\..........\ctrike\addons\amxmodx\scripting klasörüne atın.
ve Son oLarak Servere Reset vea Map Degistirin...!
Kullanım;
say /hats
say /hatsmenu
-}>wWw.CsVIPHostinG.CoM/FoRuM<{-
Indirme Linkleri;
HotfiLe:
Rar Şifresi:csvipforum
Not:Ayrı ayrı linkleri yapmamın sebebi .rar dosyasının uzun ömürlü olması ve bazı kişiler Bazı sitelerden İNDİREMİYOR Bnde Çeşit Çeşit Link koydum ve Yararlı Oldugunu Düşünüyorum...!
Ne İşe Yarar?
bu HatsMenusu Kafamıza birşey Seçmek için Örn
evil Arkamızdan Kuyruk cıkar ve Yani Seçtigimiz Adam`a Şeytan`ın Kuyrugu şeytanın boynuzu vs. Eklenir...!
Saygılar....
Konuya Kurulum iLe BaşLıyoRum asLnda bn Rarda Beni Oku diye anlatmıstım ama neyse tkrar Anlatmada Fayda var
Kurulum;
"HatList.in"`dosyasını C:\......\Ctrike\addons\amxmodx\configs`e.
"hat"klasörünü C:\......\Ctrike\Models`e Yapıştırın ve Çıkın...
"Hats08.amxx" dosyasını C:\.......\ctrike\addons\amxmodx\plugins klasörüne atın.
"Hats08.sma" dosyasını C:\..........\ctrike\addons\amxmodx\scripting klasörüne atın.
ve Son oLarak Servere Reset vea Map Degistirin...!
Kullanım;
say /hats
say /hatsmenu
-}>wWw.CsVIPHostinG.CoM/FoRuM<{-
Indirme Linkleri;
HotfiLe:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Şifresi:csvipforum
Not:Ayrı ayrı linkleri yapmamın sebebi .rar dosyasının uzun ömürlü olması ve bazı kişiler Bazı sitelerden İNDİREMİYOR Bnde Çeşit Çeşit Link koydum ve Yararlı Oldugunu Düşünüyorum...!
Ne İşe Yarar?
bu HatsMenusu Kafamıza birşey Seçmek için Örn
evil Arkamızdan Kuyruk cıkar ve Yani Seçtigimiz Adam`a Şeytan`ın Kuyrugu şeytanın boynuzu vs. Eklenir...!Saygılar....