HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm iyi geceler turkmmo vatandaşları size bir sunucunun ne kadar özel
ve iyi oldugunu anlatacagım.
Bundan 2 3 ay önce 2 3 defa pvp açtım sunucu sahipleri hepsi şerefsiz çıktı
ama bu overbilisimden aldım 7/24 ilgiler sürekli ne sorun çıkarsa söylüyorum düzeltiyorlar
oyun içi destek yok ama mesala oyunumda ch açılmıyor hemen düzeltiyorlar ara sıra gece 2 3 a kadar açık oluyorlar.
Süper bir bilisim diyebilirim. Herkezle alakalılar herkeze tavsiye ederim
simdi alttan gelecek yorumlar benim overbilisim sahibi oldugumu veya adına reklam yaptıgımı
sanacaklar sanabilirler sorun degil. Ama tavsiye ediyorm.
Süper bir sunucu
moderötörler bu konun kapatılmamasını istiyorum yani iyi bi sunucyu buraya yazmak suçsa söyleyin =)
ve iyi oldugunu anlatacagım.
Bundan 2 3 ay önce 2 3 defa pvp açtım sunucu sahipleri hepsi şerefsiz çıktı
ama bu overbilisimden aldım 7/24 ilgiler sürekli ne sorun çıkarsa söylüyorum düzeltiyorlar
oyun içi destek yok ama mesala oyunumda ch açılmıyor hemen düzeltiyorlar ara sıra gece 2 3 a kadar açık oluyorlar.
Süper bir bilisim diyebilirim. Herkezle alakalılar herkeze tavsiye ederim
simdi alttan gelecek yorumlar benim overbilisim sahibi oldugumu veya adına reklam yaptıgımı
sanacaklar sanabilirler sorun degil. Ama tavsiye ediyorm.
Süper bir sunucu
moderötörler bu konun kapatılmamasını istiyorum yani iyi bi sunucyu buraya yazmak suçsa söyleyin =)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)