noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Okuman Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilbeylim00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Serverim yok ama Acıcam Yakında bundan Oncede Serverimin Nasıl Olması Gerekti ile ilgili Araştırma Yaptım SOra karar verdim tr tipi beta zırhlı pvp acicam
ama ondan once aklıma bir soru takıldı biyolog görevleri
biyolog görevleri tekde verilsin yani
10 tane ork dişi yerine 1 tane ork dişi alsın ve görevin odulunu versin istiyorum bunun icin yaklasık 10 tane forum araştırdım bunların icinde hack platformları bile vardı.
ama çözüm bulamadım bilişimelerede mesaj atarak sorunu nasıl cozebilecegime dair bir bilgi almak istiyorum ama bilişimler sunucu almadıgım icin bana bilgi vermiyor
ama iyide oluyor almadan once hic yoksa hangi bilişim daha saygılı dürüst onu anlıyorum
bilen ve yardım etmek isteyen bilişimler lütfen cevap yazınınız

"Server Henüz acmadım ama en gec ama engec 1 ay icerisinde ömürlük sw acicam daha onceki konumdada belirtmiş oldugum gibi 2. 3. 4. serverleride acmayı planlıyorum."

Serverim yok ama Acıcam Yakında bundan Oncede Serverimin Nasıl Olması Gerekti ile ilgili Araştırma Yaptım SOra karar verdim tr tipi beta zırhlı pvp acicam
ama ondan once aklıma bir soru takıldı biyolog görevleri
biyolog görevleri tekde verilsin yani
10 tane ork dişi yerine 1 tane ork dişi alsın ve görevin odulunu versin istiyorum bunun icin yaklasık 10 tane forum araştırdım bunların icinde hack platformları bile vardı.
ama çözüm bulamadım bilişimelerede mesaj atarak sorunu nasıl cozebilecegime dair bir bilgi almak istiyorum ama bilişimler sunucu almadıgım icin bana bilgi vermiyor
ama iyide oluyor almadan once hic yoksa hangi bilişim daha saygılı dürüst onu anlıyorum
bilen ve yardım etmek isteyen bilişimler lütfen cevap yazınınız

"Server Henüz acmadım ama en gec ama engec 1 ay icerisinde ömürlük sw acicam daha onceki konumdada belirtmiş oldugum gibi 2. 3. 4. serverleride acmayı planlıyorum."
Merhabalar,OmakBilisim Olarak İsteklerinizi Rahatçene Karşılayabiliriz.
( Banka Havalesi - PTT - Paypal - Kredi Kartı - Misli.com - Mobil Ödmee ) Olarak 6 Farklı Ödeme Yolumuz Mevcut.

Sunucularımızda Firewall - DDOS Koruma Ücretsiz Olarak Kurulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Web Site ; http://www.omakbilisim.com
Faaliyet Belge Numarası ; 2119
Msn Adresimiz ; root@omakbilisim.com
Skype Adresimiz ; omak.bilisim
Facebook Adresimiz ; http://www.facebook.com/omakbilisim
Satış Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2507635-1gb-metin2-sunucu-25tl-2-ay.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri