Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ne Android miş Be
Google Bu İşi bilmiyo
Gitti Appleden Kopya Çekti Davayı Apple Kazandı 10 Kamyon Bozuk para gönderdi
Çatışma eğlenceli
![]()
sanki dert etti google. sorun android de değil sorun her uygulama android üzerine çıkıyor millet kafayı yedi.
Ne Android miş Be
Google Bu İşi bilmiyo
Gitti Appleden Kopya Çekti Davayı Apple Kazandı 10 Kamyon Bozuk para gönderdi
Çatışma eğlenceli
![]()
Daha olayı bilmiyorsunuz bide bilmiş bilmiş yorum yapıyorsunuz ya Hayattan soğuyorum

1.si Android İşletim Sistemi İOS 'dan çok Farklı hiçbirşeyleri birbirine benzemiyor (Gerek Kodlama Gerenk Görüntü)
2.si Android Apple'a Herhangi bir ücret ödemedi
Samsung ve Apple arasında yasanan telefon modelleri benzerliğiydi bunun üzerine Apple'in açtığı davayı kazanmasına karşılık Samsung yani Android Değil Kamyonlarla 1 milyar doları bozuk 5cent şeklinde gönderdi.HaberTürk:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha olayı bilmiyorsunuz bide bilmiş bilmiş yorum yapıyorsunuz ya Hayattan soğuyorum
1.si Android İşletim Sistemi İOS 'dan çok Farklı hiçbirşeyleri birbirine benzemiyor (Gerek Kodlama Gerenk Görüntü)
2.si Android Apple'a Herhangi bir ücret ödemediSamsung ve Apple arasında yasanan telefon modelleri benzerliğiydi bunun üzerine Apple'in açtığı davayı kazanmasına karşılık Samsung yani Android Değil Kamyonlarla 1 milyar doları bozuk 5cent şeklinde gönderdi.
HaberTürk:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İphone 5 Kullanıyorum 2si Arasındaki farkı biliyorum bu arada kamyonlarla bozuk para gönderdiyle kamyonlarla 5 cent gönderdi arasındaki farkı bana açarmısın gerçektende bende size şaşırıyorum Muhalefette 1 numarasınız 
İphone 5 Kullanıyorum 2si Arasındaki farkı biliyorum bu arada kamyonlarla bozuk para gönderdiyle kamyonlarla 5 cent gönderdi arasındaki farkı bana açarmısın gerçektende bende size şaşırıyorum Muhalefette 1 numarasınız
![]()
Sadece işine gelen bölümü anlamışsın

Sadece işine gelen bölümü anlamışsın![]()
Parayı Ben Almadım
hahahaha Neyse Ya Muhalefete Giremicem
Konu Çok Uzadı Gerçektende İsteyen İstediğini Anlar Diyip Geçelim 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)