HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ignite, eğer ucundan kıyısından da olsa yarış oyunlarıyla uğraşmışlığınız varsa, size pek yabancı gelebilecek, öyle araba yarışı oyunu kavramını baştan oluşturmuş bir oyun değil. Oyunu açtığımızda ilk dikkat çeken, yapımın Türkçe geliyor olması. Eğer Steami Türkçe olarak kullanıyorsanız oyun da bu şekilde açılıyor ve daha ilk dakikadan sempatimizi kazanıyor. Çok dikkat çekmeyecek bir iki yerde harf hatası olsa da, çeviri içerisindeki cümlelerin gayet temiz ve anlaşılır. Yapım yarış adına Mücadele, Serbest Oyun ve Çoklu Oyun seçeneklerini sunuyor bize. İlk iş olarak, diğerlerine bakmadan Mücadele moduna daldım takdir edersiniz ki. Bizi karşılayan bir deneme pisti ve bir de tek bölüm oldu ilk etapta, sonrasında oyunda ilerledikçe ve yarışları kazandıkça aynı bölümde yeni alanlar ve yeni bölümler açıldı peş peşe. Herhangi bir senaryoya ihtiyaç duymayan yapım bizi yarışı göbeğine bırakıveriyor, şaşırmadım, yadırgamadım da. Artık yarışmak için illa ya sokak serserilerine kafa tutmak, ya polislere mama yedirmemek veya efendim dünyanın en iyi yarışçısı olmak gibi konulardan içime fenalık geldi. O bakımdan gayet kemiksiz bir şekilde yarışa dalmak bünyeyi ferahlattı son tahlilde.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)