noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Fraps Hata alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahsum4758
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 637

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Fraps Açtıktan sonra metin2 ye geçtiğimde video tuşuna basıyorym video çekmior resim tuşuna basıyorum resim çekmiyor fraps video ve resim klasörleri açıyom boş neden

Son düzenleme:
Kardeşim büyük ihtimalle oyun olarak gömüyor veya agılamıyodur.Windows modda oynuyosan full screen yapmanı öneririm sana fakat yok hala olmadı diyosan.Sunları bir kontrol et fraps eğer çaşılıyorsa sol veya senin belirlediğin yerde ''fps'' (ayrıntıya girmicem sayı cıkar yani) o sayılar çıkmıyosa fraps onu video olarak görmüyodur.Eğere çıkıyosa tuşa bastıkdan sonra sarı sayıların renginin kırmızı olması gerekiyor ve frapsın deneme yani trial versiyonunu kullanıyosan.30 sn lik bir çekim hakkın var uunutma. ^^ +Repp pls:ka19:

kardeşim sayı var tuşa basıyom kırmızı oluyor hemen yines sarıya dönyor tam ekranda oynuyorum oyunu full scren seçili

kardeşim çözmünü pek bilmiyorum belki yeterli alan yoktur ''c'' de ya da ''e'' de video nereye gidiyosa işte hiç çekmiyosa sana bandicam veya hypercamp2 programlarını öneririm şahsen ben bandicam kullanıyorum hem sesli kaydediyo hem kasmıyo :ka19: yardımcı olduysam +rep

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri