mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sayın admın buraya...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SVSLI58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

10.05.2013 tarıhınde sabah mobıl odeme yaptım. 25 mmolıra aldım..Ancak 2 saç stılı ve bır kostum cektım. İlk cektığım futbolcu saç stılı nesne markete eklendı dedı ama gelmedı. 5 MMOLIRA BOŞUNA GITTI BI KONTROL EDERMISIN.. AYNI SAC STILINI TEKRAR CEKTM GELDI AMA 5 MMOLIRA BOŞA GITTI... :(

MERKUR ID:BYGURSEL58

10.05.2013 tarıhınde sabah mobıl odeme yaptım. 25 mmolıra aldım..Ancak 2 saç stılı ve bır kostum cektım. İlk cektığım futbolcu saç stılı nesne markete eklendı dedı ama gelmedı. 5 MMOLIRA BOŞUNA GITTI BI KONTROL EDERMISIN.. AYNI SAC STILINI TEKRAR CEKTM GELDI AMA 5 MMOLIRA BOŞA GITTI... :(

Bir Problem Olmuştur Admine Bildirirsen Halleder
@admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bosuna açmıssın ilgilenmezler. :)

Ekıme kadar 5 mmolırayı kovalıcak değilim ama başkalarının 5 deilde 50 25 mmolırası gıderse o zaman onlara anlatırlar derdını........

Ekıme kadar 5 mmolırayı kovalıcak değilim ama başkalarının 5 deilde 50 25 mmolırası gıderse o zaman onlara anlatırlar derdını........

Sana bi soru. Bu oyun ne zaman sorunsuz düzgün oldu? Sence 5 yaşındaki çocuğun açtıgı pwp mi daha iyi bu kadar çöp bir servermi? Çcuklar bile daha iyi kuruyor bea :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri