HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1-fazladan bı kasan varsa normalınden kendın kur
kurulum bolumunde vıdeolu seslı olarak anlatım mevcut gayet kolay sıte bulursan
2-ıllakı bılısım dıo ısen o ıyı bu kotu herkez bı yorum yapar bırı alır mumnun kalır bırı alır kalmaz bırı kotuler bırı ıyımser ama sana tavsıyem buralarda bı yerde bı lıste gordum bılısım lıstesı onunu harıcınde bı yerden almada nerden alırsan al
en azında sıkayet ıcın konu acmaya yuzun olur
ıyı formlar
kurulum bolumunde vıdeolu seslı olarak anlatım mevcut gayet kolay sıte bulursan2-ıllakı bılısım dıo ısen o ıyı bu kotu herkez bı yorum yapar bırı alır mumnun kalır bırı alır kalmaz bırı kotuler bırı ıyımser ama sana tavsıyem buralarda bı yerde bı lıste gordum bılısım lıstesı onunu harıcınde bı yerden almada nerden alırsan al
en azında sıkayet ıcın konu acmaya yuzun olur
ıyı formlarBakın beyler ! FDSERVERS kalite olsun files olsun güvenilirlik olsun on numara. Fakat bazı arkadaşlar kötümsüyor adam daha reboot atmayı bilmiyor sunucu alıyor ondan sonra memnun kalmadım bu adam zaten size başta söylüyor oyuın içi destek yoktur diye bazı bilişimlerde söylüyor bunu size. Milleti kötüleyip durmayın FDSERVERS baştan sona çok kaliteli bir sunum yapıyor size.. İyi günler dilerim hepinize.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)