pvp server teslim edilmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamland38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamland38

Level 5
Konular
37
Online süresi
6m 4s
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teslim edilmedi fakat ne zaman süre sonra şikayette bulunayım sabahtan beri oyalıyor işimiz var gücümüz var. ne zaman şikayet edeyim bir bilgi lütfen.

Şikayetinizi ürünü aldıktan en az 24 saat sonra yapmanız daha uygundur. 24 saat oldu mu?

Bugün 16.08 de alındı .24 saat geçtikten sonra bilisim suçlarına etmeyi düşünüyorum uygun mu sizce

Bugün 16.08 de alındı .24 saat geçtikten sonra bilisim suçlarına etmeyi düşünüyorum uygun mu sizce

Yasal olarak 2 gün beklemen gerek.2 günden sonra da alamıyorsan gerekli işlemleri yaparsın.kanıt eklemen gerek yoksa konun kapanır.(ödeme dair makbuz , msn&Ticket konusmaları vs.]

Ticket konuşması yok adam konuşmuyor bile . Arıyorum ilk açtı 8de teslimat dedi 8 oldu bu sefer yarım saat sonra dedi cevap yok yanlız live chat üzerinden olduğu için kayıtlı bir konusma yok. Sadece paranın odendigine dair sitede fatura ödendi hizmete dair ise beklemede yazısı var.bu ikisiyle yeteceğini düşünüyorum mobil ödeme yapıldı mesajı da var zaten. Sizce yeterli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)