Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR NOTEBOOK A FLASH DİSKLE FORMAT ATMAK İSTİORM HERŞEYİ YAPTIM.CD DEN KOPYALADM İÇİNE
2-3 FORUMDA OKUDUGUM KADARIYLA İSO ŞEKLNDE OLMASI GEREKİORMŞ Bİ PROGRAM İNDİRDİM VE CD DEKİNİ FLASH A İSO OLARAK KOPYALADM AMA FLASH'I NOTEBOOK A TAKTIGIMDA YARM KALDI DİE HATA VERİOR FORMAT BAŞLİOR MAVİ EKRAN YERİ GELİOR VE 39DAKİKA KALDI YERİNDE
BAŞLIK OLARAK:C:/WİNDOWS/SETUPERR.log yazıyor altında ise
hata:
sxs.dll c:/$win_nt$/ı386/asms/1000/msft/windows/gdiplus/gdiplus.man
ilke dosyasının 4 satırında sözdizimi hatası dior lütfen yardım edin açılmiyor pc
en alttada:
Önemli hata
windows kurulumunun devam etmesi için gereken bişilerden biri yüklenemedi dior
pc xp 32bit bende xp 32bit yüklemeyi deniorm olmior.yorumlarınızı bekliorm
2-3 FORUMDA OKUDUGUM KADARIYLA İSO ŞEKLNDE OLMASI GEREKİORMŞ Bİ PROGRAM İNDİRDİM VE CD DEKİNİ FLASH A İSO OLARAK KOPYALADM AMA FLASH'I NOTEBOOK A TAKTIGIMDA YARM KALDI DİE HATA VERİOR FORMAT BAŞLİOR MAVİ EKRAN YERİ GELİOR VE 39DAKİKA KALDI YERİNDE
BAŞLIK OLARAK:C:/WİNDOWS/SETUPERR.log yazıyor altında ise
hata:
sxs.dll c:/$win_nt$/ı386/asms/1000/msft/windows/gdiplus/gdiplus.man
ilke dosyasının 4 satırında sözdizimi hatası dior lütfen yardım edin açılmiyor pc
en alttada:
Önemli hata
windows kurulumunun devam etmesi için gereken bişilerden biri yüklenemedi dior
pc xp 32bit bende xp 32bit yüklemeyi deniorm olmior.yorumlarınızı bekliorm
Muhtemelen Cd Çizilmiştir. Yada Alındığın Cd Nin İçine Programları Yarım Yüklemiştir. Cd yi Sil Temizle Çizik Filan Varsa Eger Olmadı Aldıgın Yere Götür Bu Sorun Orjinal Olmıyanlarda Çok Oluyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)