HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arjantinli golcü, geçtiğimiz senenin aksine kulübünde gayet mutlu olduğunu ve sözleşmesini uzatabileceğini belirtti.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'nin golcü ismi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
, 31 Haziran 2014'ta sona erecek kontatını uzatacağının sinyallerini verdi.2009 senesinde Manchester City'den Manchester United'a transfer olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, henüz kulübüyle yeni bir sözleşme imzalamak için masaya oturmadı. Fakat Arjantinli futbolcu, yaptığı açıklamalarla önümüzdeki yıllarda da City forması giyeceğini ima etti.
Tevez, "Henüz bir senem daha var. Kulübümle tekrar kontat mı imzalayacağım yoksa ayrılacak mıyım karar vermedim. Fakat geçtiğimiz sezon olduğu gibi bir an önce kulüpten ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Garip bir süreçten geçiyorum. Kulübüm, bana son derece iyi davranıyor ve gereken önemi veriyor. Bu durum da benim açımdan gerçekten çok önemli." diyerek Manchester City'de kendisini mutlu hissettiğini vurguladı.
Carlos Tevez, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayern Münih maçının ardından Roberto Mancini ile kavga etmiş ve yaklaşık 5 ay antrenmanlara bile katılmamıştı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)