HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben Fdservers 'ten metin2 server kiralamayı düşünüyorum filesleri panelleri hoşuma gitti fakat güvenilirmi
dolandırıcımı kaliteli sunucuları varmı öğrenmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ??
Kardesım Ben yaklasık 2 ay once server aldım bunlardan Domaın aldıgımda 20 lıraya sınırsız degılde 7gb verdıler
Serverı 1 gun dedıler 3 gunde verdıler Eskı fıles verdiler Değiştirin dedım verdıklerı oyun baskasının oyunuydu hem baskası zarar ettı hem ben sonra yenı v2 fıles verdıler 10 gun bekledım hergun arıyorum 1 gun verıyorlar geırmıyolar yerıne yenı verdıgı fıleste bug acık ne ararsan bastan assagı sorunluydu ben 4.gunumde 100 onlıne yaptım fakat bug bozukluk oldugu ıcın kımse kalmadı sayfada ucretsız reklam sozu verdıler yerıne getırmedıler sımdı nasıllar bılmıyorum ama Alıcaksan Sunucu Hizmetlerinden Al Referansları yetıyor zaten herkese ıyı forumlar
Son düzenleme: